Corpul lui Michael ar putea fi expus intr-un sicriu de sticla

Marti, 30 Iunie 2009, ora 11:53
6840 citiri
Corpul lui Michael ar putea fi expus intr-un sicriu de sticla

Pentru ca fanii sa-l mai poata vedea pentru ultima oara, corpul lui Michael Jackson ar putea fi expus intr-un sicriu din sticla, la inmormantarea care va avea loc saptamana aceasta.

Desi familia a discutat aceasta posibilitate, membrii clanului Jackson nu se pot pune de acord. Cei care se impotrivesc acestei practici sunt chiar parintii artistului, Katherine si Joe, care sunt Martori ai lui Iehova, conform The Sun.

Motivul pentru care nu pot fi de acord cu expunerea fiului lor intr-un cosciug de sticla tine de credinta lor religioasa, care le cere ca mortii sa fie ingropati cat mai curand.

De aici si divergentele din sanul familiei, conform tabloidului. Ideea organizarii unei astfel de ceremonii funerare, care va aduce in pelerinaj fani din toate partile lumii, cere timp, a declarat o sursa din anturajul familiei. Iar exact timpul este factorul-problema in toata aceasta poveste.

Michael Jackson ar putea fi ingropat fie la Hollywood Forever Cemetery, in Los Angeles, fie pe domeniul sau, Neverland.

Daca va fi expus intr-un sicriu din sticla, inmormantarea s-ar asemana cu cea a fostei Primei Doamne a Argentinei, Eva Peron, si ea imbalsamata si expusa in mod asemanator, in 1952.

#Michael Jackson inmormante, #Jackson sicriu sticla, #Hollywood Forever Cemetery, #Michael inmormantat Neverland , #stiri mondene