Cum au facut vedetele avere

Duminica, 12 Octombrie 2008, ora 23:36
4957 citiri
Cum au facut vedetele avere

Fie ca s-au consacrat prin muzica, dans sau sport, vedetele au intotdeauna si un plan de rezerva, pentru ca, dupa cum prea bine stiu, faima este trecatoare.

Majoritatea s-au orientat catre piata imobiliara si cea hoteliera, insa exista si afaceri mai speciale, cum ar fi importul de sampanie de lux, informeaza Click.

Romanita Iovan isi face "boutique hotel"

Cunoscuta creatoare de moda isi doreste sa intre in domeniul turismului, prin intermediul unui "boutique hotel", pe care l-ar afilia unui lant international.

"Am incredere ca acest gen de afaceri va functiona. Vremea tunurilor a trecut", a declarat Romanita pentru publicatia citata.

Adrian Mutu, club si pizzerie

Adrian Mutu este destul de bine platit din fotbal. Chiar daca este implicat intr-un scandal financiar, atacantul Fiorentiei nu se poate plange.

Insa, pentru siguranta, Mutu si-a deschis in Romania un club, "La Pacha" si detine pizzeria "Il Forno", impreuna cu Anamaria Prodan.

Ilie Nastase, importator de sampanie de lux

Fostul tenisman Ilie Nastase s-a orientat catre piata de lux din Romania, importand unele dintre cele mai rafinate marci de sampanie, printre care Veuve Clicquot, Moet&Chadon, Dom Perignon, La Grande Dame si Krug.

Ilie Nastase este si detinatorul francizei McDonald's din Republica Moldova, zona aleasa pentru ca "ma simt atras de acele locuri, deoarece mama mea s-a nascut la Soroca, o localitate aflata aproape de Chisinau", spune el.

Mircea Lucescu, afaceri cu pantofi

Antrenorul de la Sahtior Donetk primeste de la formatia ucraineana un salariu de trei milioane de euro. De fapt, numai din meseria de antrenor, Lucescu a castigat de-a lungul anilor aproximativ 15 milioane de euro.

A investit intr-o casa de vacanta la Breaza si una in Brescia (Italia). El mai are afaceri si in domeniul asigurarilor si in productia de pantofi.

Numeroasele afaceri ale Anei-Maria Prodan

Prima si singura femeie-impresar de fotbalisti din Romania, Anamaria Prodan controleaza mai multe companii: A&D, care comercializeaza automate cu bomboane, RegheCar, parc auto, cu sediul in Targoviste, RegheBuilding, imobiliare, RegheConsulting, firma de consultanta si Universal Sport Management, unde e asociata cu Adrian Mutu.

Nu a stat departe nici de afacerile imobiliare, detinand terenuri in Targoviste si Balotesti, dar si mai multe case in Snagov, Bucuresti, Belgia, Germania si Las Vegas.

Gica Hagi

Gica Hagi a devenit un adevarat afacerist in domeniul hotelier si in imobiliare. Cea mai cunoscuta afacere a sa este hotelul Iaki, de cinci stele, din Mamaia, care aduce fotbalistului un profit de aproximativ 1,5 - 1,7 milioane de euro.

Impreuna cu Gica Popescu, Hagi a demarat, la Constanta, constructiile pentru un cartier rezidential cu vedere la Lacul Siutghiol si la Marea Neagra.

Irina Schrotter, bani din tranzactii imobiliare

O buna parte din averea creatoarei de moda vine din tranzactiile imobiliare.

Irina Schrotter e printre primii designeri romani care si-a vandut creatiile peste hotare.

Anul acesta, in luna noiembrie, ea planuieste sa lanseze, un magazin de moda in afara granitelor, la Chisinau. Irina Schrotter are o casa in Iasi, una pe Coasta de Azur si un avion particular.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Răspunsuri la invidia românilor. De unde au unii bani să călătorească atât? "Tenerife, 2.100 de lei pentru 7 nopți, zbor, cazare în cameră dublă"
Răspunsuri la invidia românilor. De unde au unii bani să călătorească atât? "Tenerife, 2.100 de lei pentru 7 nopți, zbor, cazare în cameră dublă"
Din cauza scumpirilor, unii români au renunțat la vacanțe sau își permit cu mari sacrificii una pe an. La cealaltă extremă sunt cei care pleacă des în vacanțe mai scurte sau mai lungi,...
#vedete, #bani, #avere, #afaceri , #stiri mondene