Cum incearca in van Carla Bruni sa pacaleasca trecerea anilor

Miercuri, 17 Martie 2010, ora 15:32
2979 citiri
Cum incearca in van Carla Bruni sa pacaleasca trecerea anilor

Aflata in centrul unui scandal care implica aventurile extraconjugale, Prima Doamna a Frantei, Carla Bruni, a fost "scanata" de niste specialisti in frumusete. Verdictul: trecerea anilor, excesele si viata dezorganizata au lasat urme pe chipul sau, pe care sotia presedintelui francez incearca disperata sa le ascunda cu Botox.

Potrivit mai multor specialisti citati de Daily Mail, Carla Bruni, care in trecut a furat inima lui Mick Jagger sau Eric Clapton, arata mai rau ca niciodata, in ciuda tratamentelor de infrumusetare si a Botoxului injectat in mai toata fata.

Botox in fata

Potrivit Dr. Alex Karidis, chirurg cosmetic londonez, Bruni, in varsta de 42 de ani, isi injecteaza Botox si alte seruri de multa vreme. Si nu doar in frunte. Micile umbre dimprejurul nasului arata ca acolo se fac injectiile pentru mascarea ridurilor din jurul gurii.

In plus, chiar daca in tinerete avea pometii pronuntati, se pare ca acum au fost si ei injectati, pentru ca sunt foarte definiti. Solutia folosita: cel mai probabil acid hialuronic.

Cum buzele se subtiaza odata cu trecerea timpului, e o minune ca ale Carlei par mai pline decat atunci cand avea 20 de ani. Specialistul este convins ca si acestea au fost injectate cu acid hialuronic.

Tot el este de parere ca Bruni si-a facut si o rinoplastie, cel mai probabil inainte de a incepe cariera de model, in adolescenta.

Piele

Cat despre pielea sotiei lui Sarkozy, este o mare diferenta intre felul in care arata la summitul G8 si cel in care arata acum. Dr. Dav Panacer este de parere ca procesul imbatranirii pielii a fost accelerat, cel mai probabil de actiunea soarelui, a fumatului, alcoolului si stresului.

Pielea foarte subtire si ridata din jurul ochilor poate fi cauzata de solutia injectata in obraji. Pe langa ridicarea obrajilor, serul poate face ca si pielea de sub ochi sa se ridice si sa para ridata.

Faptul ca intotdeauna apeleaza la machiaj pentru a masca trecerea anilor inrautateste problema, pentru ca glandele sebacee sunt blocate, iar porii par si mai dilatati.

Dieta

Ca fost model, Bruni sigur nu a exagerat cu mancarea, supravietuiund, cel mai probabil, ca marea majoritate a modelelor, cu o dieta bazata pe tigari, cafea neagra si un iaurt ocazional. Pentru ca si canta, cu siguranta si-a pierdut multe nopti in cluburi intesate de fum de tigara, ceea ce, din nou, se vede pe chipul ei, este de parere Sian Porter, dietetician.

Iar zvonurile legate de aventura ei si a sotului, fiecare cu altcineva, au facut ca stresul sa-i afecteze si mai mult infatisarea, mai ales in ceea ce priveste aspectul pielii. Daca se mai adauga si nesomnul sau lipsa apetitului, e de inteles de ce pielea ei pare schimbata.

Iar fumatul, viciu pe care Prima Doamna inca il are, ar fi trebuit sa o determine sa dubleze cantitatea de Vitamina C, necesara pielii.

Limitarea cantitatii de carbohidrati, foarte probabila in cazul lui Bruni, are ca urmare o carenta de Vitamina B, care, din nou, se reflecta la nivelul pielii.

Iar daca Bruni consuma alcool - iar ea niciodata nu a negat acest lucru - deshidratarea isi pune si ea pecetea asupra calitatii pielii.

Machiaj

Machiajul ar trebui sa fie un atu al femeilor, insa in cazul lui Bruni lucrurile nu stau deloc asa. Potrivit Juliei Bolino, genele primei Doane sunt foarte rare, semn al inaintarii in varsta. Desi ar fi putut sa se foloseasca de niste extensii semipermanente, se pare ca aceasta nu a facut-o.

Cat despre ochii migdalati natural ai lui Bruni, aceasta trasatura iese si mai tare in evidenta, poate prea tare, ochii devenind de-a dreptul mici, din cauza Botoxului, care i-a conferit un look de felina. Machiajul ar trebui sa-i faca ochii mai mari, nu sa-i micsoreze, asa cum se intampla in prezent.

In plus, Prima Doamna a Frantei e si foarte pala, chiar stearsa, dupa cum remarca specialistul, departe de felul in care arata in urma cu doar cativa ani.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Carla Bruni imbatranita, #Bruni trecere ani, #frumusete Carla Bruni, #Carla Bruni aventura, #Sarkozy infidelitate , #stiri mondene