Dezvaluiri din instanta: Fosta sotie a lui Elton John a incercat sa se sinucida in 1984, in timp ce cuplul se afla in luna de miere

Miercuri, 26 August 2020, ora 09:05
3941 citiri
Dezvaluiri din instanta: Fosta sotie a lui Elton John a incercat sa se sinucida in 1984, in timp ce cuplul se afla in luna de miere
Foto: Instagram/ Elton John

Renate Blauel, fosta sotie a lui Elton John, a incercat sa se sinucida in timp ce cuplul se afla in luna de miere, la Saint-Tropez, in 1984, potrivit unor documente depuse in procesul in care ea ii cere despagubiri de 3 milioane de lire sterline.

Blauel a marturisit ca a luat o supradoza de Valium, dupa ce starul i-a spus ca "mariajul nu functioneaza si ca vrea ca ea sa plece", citeaza BBC.

Fosta sotie a lui Elton John sustine ca artistul a incalcat termenii intelegerii de divort prin dezvaluirea unor detalii ale casniciei lor care au fost incluse in autobiografia "Me" si in filmul "Rocketman". Ea a deschis in luna iunie o actiune la Inalta Curte din Londra.

Ea a spus ca dezvaluirile au declansat vechi probleme de sanatate mintala. In replica, apararea lui Elton John a recunoscut existenta unui acord de divort, semnat de ambele parti, dar a negat incalcarea vreunei prevederi sau cauzarea unor daune psihologice.

Avocatul lui Blauel a spus ca femeia s-a luptat cu depresia si anxietatea si ca a cheltuit mii de lire sterline pentru terapie si tratament.

Drept raspuns la noile documente depuse, consiliera legala a lui Elton John, Jenny Afia, a declarat: "Elton a respectat mereu intimitatea lui Renate si va continua sa faca asta. Este bine documentat ca mariajul lor a fost in totalitate respectuos si ca relatia pe care au avut-o dupa ce au divortat a continuat sa fie buna, bazata pe respect si onorabila timp de 30 de ani".

Ea a spus ca este "derutant" ca acest caz este "centrat pe intimitate cand, in toate etapele, Renate a ales sa depuna aceste acuzatii public".

"Asta nu face decat sa arate adevaratul scop al acuzatiilor, care este sa obtina o suma mare de bani de la Elton si sa ii intineze public numele cu minciuni", a mai spus ea.

In luna iunie 2020, Blauel, care a fost sotia lui Elton John intre anii 1984 si 1988, a deschis o actiune legala impotriva artistului britanic si cere un ordin de interdictie. Ea sustine ca autobiografia si filmul dezvaluie detalii ale casniciei lor, incalcand astfel acordul la care au ajuns la divort, si ca asta i-a cauzat probleme de sanatate mintala.

Renate Blauel, fosta insotitoare de zbor, a inceput sa lucreze ca inginer de sunet la un studio de inregistrari din Londra la inceputul anilor 1980, fiind creditata pe albume ca "Rio" al Duran Duran si "Hysteria" al The Human League.

L-a cunoscut pe Elton John in 1983, cand el inregistra albumul "Two Low For Zero", pe care sunt incluse single-urile "I'm Still Standing" si "I Guess That's Why They Call It The Blues". Anul urmator, ei s-au casatorit in Australia.

Au divortat in 1988. Elton John, care declarase in 1976 pentru revista Rolling Stone ca este bisexual, a revenit si a spus ca se simte "chiar confortabil sa fie homosexual". Dupa divort, ea a stat departe de presa, iar muzicianul s-a casatorit in 2004 cu David Furnish, pe care l-a cunoscut la inceputul anilor 1990 si cu care are doi copii.

Elton John a vorbit in mai multe randuri despre "o vina uriasa si regret" pentru durerea pe care a provocat-o.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Elton John, #Elton John proces, #Elton John Renate Blauel , #stiri mondene