Fiul lui Radu Vasile e patron al unui club de homosexuali

Sambata, 06 Iunie 2009, ora 13:06
8384 citiri
Fiul lui Radu Vasile e patron al unui club de homosexuali
Foto: catavencu.ro

Fostul local Cabaret, situat Centrul Istoric al Capitalei, s-a transformat intr-un club privat, pentru o clientele la fel de exclusivista, dar de aceasta data formata din membrii comunitatii gay. Coproprietar al clubului "Soho" este chiar Tudor Vasile, fiul fostului premier si fostul iubit al Andreei Raicu.

Situatia nu e insa roz pentru clientii localului, acestia temandu-se ca clubul s-ar putea inchide, fiind in derulare un proces cu Primaria, pentru o datorie de 300 de dolari, dupa cum relateaza Click!.

In proces cu Primaria pentru 300 de dolari

Initial, localul patronat de Tudor Vasile si doi prieteni se numea "Cabaret", iar clientii faceau parte din lumea mondena. Cei trei asociati se judeca de trei ani cu Primaria Capitalei, care ameninta cu executarea silita, pentru ocuparea abuziva a spatiului si pentru o datorie de 300 de dolari.

"Proprietarul cladirii nu e Primaria Capitalei, decat in parte, iar noi avem contracte in regula. De fapt, am fost dati in judecata pentru o datorie de 300 de dolari, despre care nu am stiut", declara Bogdan Cservenschi, unul dintre asociati.

"Oricum, de aproape trei luni, noi am renuntat la aceasta afacere si am dat-o unei alte persoane. Nu mai era convenabil pentru ca se majorase chiria la 20 de euro pe metru patrat, in total 6.000 de euro pe luna. Ce face noul proprietar acolo nu mai e treaba mea sau a lui Tudor pentru ca am renuntat la aceasta afacere", a mai spus el.

Oficial, Tudor Vasile, care si-a deschis prima afacere la 22 de ani, chiar in timp ce tatal sau conducea Guvernul Romaniei, este un investitor de succes, cu mai multe firme si implicat in afaceri imobiliare.

O bautura gratuita pentru cuplurile gay

La Soho, cuplurile de homosexuali au primit vineri seara, conform paginii de Internet a localului, o bautura gratuita. In club se poate intra cu restrictie si numai in noptile de vineri si sambata, intre orele 23.00 si 5.00.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Tudor Vasile homosexuali, #Tudor Vasile Soho, #Tudor Vasile patron, #homosexuali local Soho , #stiri mondene