Iubita de 29 de ani a lui Viorel Lis vrea silicoane

Vineri, 07 Martie 2008, ora 07:29
4493 citiri
Iubita de 29 de ani a lui Viorel Lis vrea silicoane

Cand si-au facut publica relatia, in urma cu zece ani, putina lume le-a dat o sansa. Aparitiile lor la diferitele evenimente mondene, pe vremea cand Viorel Lis era primar al Bucurestilor, se lasa cu indelungi comentarii atat in presa, cat si in tabara gurilor rele.

Cand s-au cuplat, cei doi aveau 54, respectiv 18 ani, si putina lume credea ca vor rezista impreuna, dar uite ca au trecut 10 ani. La 29 de ani, Oana isi doreste o pereche de sani noi, iar visul este pe cale sa i se implineasca. Ea intentioneaza sa-si puna silicoane chiar in aceasta luna, daca doctorii vor fi de acord cu interventia. In urma cu un an, iubita fostului primar a urmat un tratament impotriva nodulilor, fapt care ar putea-o impiedica sa-si puna implanturile mult dorite, scrie editia online de vineri a cotidianului Click.

Chiar daca nu se poate spune ca natura a fost foarte zgarcita cu iubita lui Viorel Lis, care este o femeie ce se poate lauda cu ceva forme, ea isi doreste totusi o pereche de sani mai mari. Oana are deja banii necesari (5.000 de euro) pentru a-si implini acest vis, insa are temeri daca sa faca sau nu aceasta interventie chirurgicala.

"Am vorbit cu mai multe prietene care au silicoane si la ele a mers totul bine. stiu insa ca exista ceva riscuri, mai ales daca esti pedispusa la noduli - si eu am urmat un tratament impotriva acestora cu un an in urma", a declarat ea pentru Click! Tocmai pentru a nu avea vreo problema, Oana va merge in aceste zile sa faca un consult la un doctor specialist, care va fi in masura sa-i spuna daca are sau nu voie sa faca aceasta interventie.

Ea intentioneaza sa-si puna niste implanturi de marime medie, pentru ca sanii sa fie mai fermi si putin mai impozanti. "Nu vreau silicoane foarte mari, ci potrivite. Vreau sani normali, nu ceva exagerat!", a adaugat iubita fostului primar. in afara de problema nodulilor, Oana trebuie sa-l mai convinga si pe Viorel, care nu este foarte incantat de ideea Oanei de a-si mari bustul: "El nu prea vrea sa-mi pun silicoane, nu-i prea plac, dar e decizia mea. Eu fac ce vreau pana la urma, ca sunt sanii mei", a spus hotarata Oana.

Daca medicii ii vor da unda verde, ea se va programa pentru operatie dupa ziua ei, care este luna aceasta, la 19 martie. "Silicoanele vor fi ca un cadou pentru mine", a concluzionat tanara partenera a lui Viorel Lis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Viorel Lis, #Oana, #silicoane , #stiri mondene