Iubitul Elenei Basescu ar putea ramane pe drumuri

Joi, 17 Aprilie 2008, ora 07:15
3681 citiri
Iubitul Elenei Basescu ar putea ramane pe drumuri

Iubitul Elenei Basescu, Andrei Hrebenciuc, proprietar al unui imobil din sectorul 1, a fost chemat in judecata pentru preluare abuziva si fara titlu valabil a unei vile.

Hrebe Jr. a cumparat imobilul respectiv de la Miron Mitrea si fosta sotie a acestuia, Dorina, in decembrie 1999, cu suma de doua miliarde de lei, desi fostul ministru al transporturilor era proprietar doar pe jumatate din casa, informeaza Click.

Astfel, Marina Ilina Ghelber, o romanca stabilita la Paris, a revendicat in instanta unul din cele doua apartamente care se aflau in imobilul situat pe strada General Dona nr. 17.

In cererea de chemare in judecata, reclamanta sustine ca Andrei Hrebenciuc a cumparat intreg imobilul de la Miron si Dorina Mitrea, care erau proprietari doar pe jumatate din casa, asa cum o arata si documentele depuse la dosar.

Sotii Mitrea au dobandit locuinta de la parintii fostului ministru, prin certificat de mostenitor. Initial, Ilina Ghelber i-a dat in judecata pe Vesa Florentin si Vesa Marian, care preluasera abuziv apartamentul 1 din imobil.

In timpul procesului, reclamanta a constatat ca familia Vesa nu mai locuieste de mult in acel imobil, iar cu prilejul primei convocari la fata locului, pentru efectuarea expertizei incuviintate de instanta, s-a aflat ca Vesa a transmis posesia lui Andrei Hrebenciuc. In timpul aceluiasi proces au aparut si documentele care atestau ca imobilul era impartit in doua apartamente, "unul fiind al reclamantei, iar celalalt transmis prin act de vanzare-cumparare paratului", se arata in actul depus la instanta.

Inainte ca sotii Mitrea sa-i vanda apartamentul numarul 2 lui Andrei Hrebenciuc, proprietarii la acel moment ai imobilului, Mitrea si Vesa, au solicitat o autorizatie de construire prin care au unit cele doua apartamente, rezultand astfel un singur imobil. Constructia a fost finalizata in primavara anului 2002, ulterior vanzarii catre Andrei Hrebenciuc.

Ghelber cere instantei ca Hrebenciuc "sa-i lase in deplina proprietate si linistita posesie apartamentul 1, obligarea sa la plata contravalorii constructiilor demolate, la plata unor despagubiri in valoare de 1.000 de euro lunar, reprezentand prejudiciul cauzat de lipsa de folosinta a bunului si obligarea paratului la suportarea cheltuielilor de judecata".

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Hrebenciuc, #andrei, #casa, #vila , #stiri mondene