Lesko a facut un milliard de lei vechi de Revelion

Joi, 08 Ianuarie 2009, ora 08:04
3424 citiri
Lesko a facut un milliard de lei vechi de Revelion

Considerata una dintre cele mai solicitate artiste autohtone, in noaptea de Revelion, Anna Lesko si-a fortat norocul, triplandu-si tariful pe care il percepe de obicei pentru un concert. Astfel, in loc de 1.200 de euro, ea a saltat tariful la 3.500 de euro, imbogatindu-si contul din banca cu aproape un miliard de lei.

Pentru un artist, noaptea de Revelion este cea mai importanta zi a anului. Motivul este simplu: in aceasta zi, ei isi dubleaza tariful, iar organizatorii de evenimente sunt obligati sa accepte sumele impuse de impresarii vedetelor, daca vor sa aiba un show pe cinste si clienti la mese.

Unul dintre cei mai cunoscuti impresari de la noi, Radu Groza, a stiut mereu sa-si negocieze contractele pentru artistii cu care colaboreaza. Astfel, el a obtinut un onorariu de 3.500 de euro pe spectacol pentru Anna Lesko, desi, in mod obisnuit, valoarea ei peste an este de doar 1.200 de euro, conform Click!.

Frumoasa basarabeanca a fost una dintre cele mai solicitate artiste, ea onorand sapte concerte in noaptea dintre ani, imbogatindu-si contul cu suma fabuloasa de un miliard de lei. Nici ceilalti artisti pe care ii impresariaza Groza nu s-au lasat mai prejos, castigand sume

impresionante in doar 12 ore: Lavinia 18.000 euro, Nico 15.000 euro, Andreea Antonescu 10.000 euro, Keo 9.000 euro, Ladies 6.000 euro, Roxy Rocks 4.500 euro, Annes 4.000 euro.

Anna Lesko- 24.500 Euro (7 concerte)

Anna Lesko a sustinut sapte concerte in noaptea de Revelion, in Bucuresti si in Ploiesti, iar pentru fiecare a incasat suma de 3.500 de euro. Chiar daca noaptea a fost una lunga si epuizanta, artista a devenit mai bogata cu aproape un miliard de lei vechi.

Lavinia- 18.000 Euro (9concerte)

Ea a sustinut 9 concerte, ajungand sa cante chiar si la Sinaia sau Brasov. Pentru fiecare spectacol, solista a perceput un onorariu de 2.000 de euro, imbogatindu-si contul cu 720 de milioane lei vechi.

Nico- 15.000 Euro (5 concerte)

Artista a bifat cinci spectacole, trei in Bucuresti si doua in Ploiesti. Cu un tarif de 3.000 de euro pe spectacol, pe data de 1 ianuarie, Nico si-a umplut buzunarul cu 15.000 de euro.

AndreEa- 10.000 Euro (5 concerte)

Andreea si-a lasat iubitul singur de Revelion, preferand sa se afle pe scena alaturi de fanii sai. Din cinci concerte a scos 400 de milioane de lei.

Keo- 9.000 Euro (3 concerte)

Daca, de obicei, incaseaza 1.000 de euro pe concert, iata ca pe 31 decembrie, tariful perceput de Keo s-a triplat. Pentru un spectacol, artistul a incasat un onorariu baban: 3.000 de euro. Astfel, pentru cele trei concerte pe care le-a avut, artistul a incasat 9.000 de euro.

Ladies- 6.000 Euro (5 concerte)

Cele doua soliste de la Ladies, Anca si Ianna, au sustinut cinci concerte, dintre care patru in Bucuresti si unul in Ploiesti. Pentru ca sunt noi in bransa, ele au perceput un tarif de doar 1.200 de euro, adunand o suma frumusica, de 6.000 de euro.

Roxy Rocks- 4.500 Euro (3 concerte)

Dupa ce s-a despartit de trupa Heaven, care a consacrat-o, Roxana, pe numele sau de scena Roxy Rocks, a revenit in ograda lui Radu Groza. Solista a sustinut 3 concerte, pentru care a castigat suma de 4.500 de euro.

Annes- 4.000 Euro (4 concerte)

Frumoasa blondina a preferat si ea sa stea departe de iubit si familie, pentru a se dedica meseriei. Astfel, de Anul Nou, ea a sustinut patru concerte, dintre care doua la Bucuresti, unul la Pitesti si unul la Sibiu, castigand 4.000 de euro.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Anna Lesko, #un miliard de, #Revelion, #tarif, #Radu Groza, #concerte, #Nico, #Andreea, #Keo , #stiri mondene