Mel Gibson raspunde acuzatiilor Winonei Ryder, ca ar fi facut in trecut afirmatii antisemite si homofobe: Sunt 100% false. Minte

Miercuri, 24 Iunie 2020, ora 09:18
3574 citiri
Mel Gibson raspunde acuzatiilor Winonei Ryder, ca ar fi facut in trecut afirmatii antisemite si homofobe: Sunt 100% false. Minte
Foto: Instagram/ Mel Gibson

Mel Gibson, acuzat recent de Winona Ryder ca a facut in trecut afirmatii antisemite si homofobe, a transmis ca acestea sunt "100% false" si ca actrita "a mintit legat de asta in urma cu mai mult de un deceniu si minte si acum". Ulterior, ea a spus ca isi sustine afirmatiile si a oferit mai multe detalii despre incident.

Un reprezentant al lui Gibson a declarat marti seara pentru Variety: "Sunt 100% false. Ea a mintit legat de asta in urma cu un deceniu, cand a vorbit cu presa, si minte despre asta si acum".

Ryder a reiterat acuzatiile intr-un interviu acordat recent Sunday Times, in care a spus ca Gibson a facut remarci antisemite si homofobe la o petrecere. Ea a povestit lucruri similare in trecut.

"Eram la o petrecere cu unul dintre prietenii mei buni, iar Mel Gibson fuma si stateam de vorba. El i-a spus prietenului meu, care era homosexual: A, stai, voi lua Sida?. Apoi a venit vorba despre evrei, iar el a spus: Nu esti un smecher din cuptor, nu?".

Ryder a spus ca Gibson a incercat apoi sa se scuze pentru comentarii, lucru pe care purtatorul lui de cuvant il neaga.

"A mintit ca el a incercat sa se scuze apoi. A luat legatura cu ea, in urma cu mai multi ani, pentru a o confrunta legat de minciunile ei si ea a refuzat sa vorbeasca despre asta cu el".

In 2006, cand Gibson a fost arestat pentru ca a condus sub influenta alcoolului, a spus politistilor: Evreii sunt responsabili pentru toate razboaiele din lume!. Despre asta, zece ani mai tarziu, a declarat ca a fost un incident nefericit si ca a fost inregistrat ilegal de un politist fara scrupule, care nu a fost vreodata pus sub acuzare pentru asta.

"Cred ca, pentru cine sunt, nu imi este permis sa am vreodata o cadere nervoasa", a mai spus el.

Ryder isi sustine acuzatiile

Gibson a folosit insulte rasiste si in timpul unei dispute cu fosta partenera Oksana Grigorieva, inregistrare care a fost dezvaluita in 2010. Desi a fost blamat, cariera lui Mel Gibson nu a avut foarte mult de suferit in urma acestor incidente. In 2017, a primit o noua nominalizare la Oscar, pentru regia "Hacksaw Ridge", iar in ultimii ani a jucat in filme ca "Daddy's Home 2" (2017) si "Force of Nature" (2020).

Dupa cele transmise de Gibson, Ryder a spus ca isi sustine acuzatiile. "Cred in mantuire si iertare si sper ca domnul Gibson a gasit un mod sanatos de a-si confrunta demonii, dar eu nu sunt unul dintre ei".

Ea a precizat ca incidentul a avut loc la jumatatea anilor 1990 si ca prietenul ei era Kevyn Aucoin, homosexual declarat, make-up artist pentru vedete ca Whitney Houston si Cher, care a murit in 2002.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#mel Gibson winona ryder, #mel gibson antisemit, #mel gibson homofob , #stiri mondene