Mihai Albu, dezamagit de comentariile Iuliei: Nu mai regret ca am bagat divort - Interviu

Joi, 28 Februarie 2013, ora 12:30
13258 citiri
Mihai Albu, dezamagit de comentariile Iuliei: Nu mai regret ca am bagat divort - Interviu
Foto: Facebook/Mihai Albu

Subiectul monden al ultimelor zile a fost divortul dintre Mihai si Iulia Albu. Daca pana miercuri designerul avea anumite regrete fata de decizia separarii, acum nu mai are aceste ganduri, ba din contra, s-a declarat dezamagit de comentariile facute de fosta sotie.

Decent in declaratii, designerul a incercat sa se fereasca de spectaculos, insa dupa ce Iulia a facut cateva afirmatii neplacute miercuri seara, lasand impresia ca este deranjata chiar si de pensia alimentara stabilita la 1.000 de lei, Mihai a declarat in cadrul unui interviu acordat Ziare.com ca acum nu mai are niciun regret si ca ar proceda la fel daca ar fi cazul.

Presa a scris miercuri ca aveti anumite regrete privind demararea procedurilor de divort. Este adevarat?

Acum nu mai regret nimic.

Daca ati putea sa dati timpul inapoi, ati proceda altfel?

Acum nu as mai proceda altfel. Incepand de astazi.

Insistati mult pe "acum". Ce v-a facut sa va razganditi?

Am incercat sa fiu discret, decent. Toate declaratiile mele, nu multe la numar, doar trei, au fost foarte decente si discrete. Aseara m-au uimit declaratiile fostei sotii.

Au fost intr-adevar uimitoare, mai ales cele privitoare la pensia alimentara de 1.000 de lei

Asta mai putin conteaza. Asa ne-am inteles. Atata este, un minimum. Este vorba doar de pensia alimentara. Pentru cheltuieli pentru educatie sau orice altceva voi participa cat voi putea demult. Asta este doar o pensie de intretinere. Nu este o suma pe care o dau si doar atat. Este cea din conventie.

Nu pot sa promit niste sume pe care poate nu pot sa le acopar in timp. Am promis si mi-am promis mie, in primul rand, ca am sa dau si am sa ajut atat cat am sa pot.

Mihai Albu: Am incercat sa salvez absolut orice umbra de spectaculos

Daca nu ar fi fost aceste declaratii de aseara, mai exista vreo sansa de impacare?

Nu m-am gandit. Totul a evoluat destul de repede. Lucrurile au escaladat destul de repede si pe mine m-a luat prin surprindere, mai ales atentia emisiunilor si atentia media pe care a trebuit sa o suport.

Nu am vrut sa fac declaratii, dar incepusera sa apara anumite speculatii destul de deranjante si am simtit nevoia ca ar trebui sa am o pozitie ca fost cap de familie, in asa fel incat sa dau o nota decenta, nu neaparat justificativa, dar decenta acestui eveniment regretabil din viata mea. Am incercat sa salvez absolut orice umbra de spectaculos si se pare ca nu am avut parte.

V-a dezamagit vreun prieten in aceasta perioada?

Nu trebuie sa imi fie nimeni alaturi. Eu sunt multumit atunci cand perceptia prietenilor este cea corecta. Pana acum, nu am avut nicio surpriza din partea cuiva. Sa zicem ca as avea un singur repros de facut unei persoane din presa despre care am crezut ca este mai apropiata, ca imi este amic. Desi am cerut insistent sa nu fiu inregistrat, am fost inregistrat.

Mihai Albu: Parintii ei nu au fost foarte incantati la inceput

Intrebarea trecuta a fost adresata prin prisma faptului ca multe persoane care sustin ca va sunt apropiate apar la televizor si comenteaza pe toate partile subiectul, de la aspecte minore pana la faptul ca parintii Iuliei nu au fost de acord cu aceasta relatie, din cauza diferentei de varsta

Sigur ca in aceasta perioada de opt ani si jumatate am trecut prin diverse faze. Parintii ei, la un moment dat, nu au fost foarte incantati la inceput, dar apoi am avut impresia ca totul a intrat in normal. Si a intrat.

Eu sunt foarte incantat de fostii mei socri si m-am inteles relativ bine. Toate lucrurile au fost OK. Sigur ca daca stau sa imi aduc aminte... dar nu a fost nimic iesit din comun. A fost o perioada foarte frumoasa din viata mea.

Lasand divortul deoparte, acum ceva timp ne spuneati ca aveti doua modele de pantofi ce vor aparea la Muzeul de Arta Moderna dintr-o capitala europeana, insa ati pastrat secreta locatia. Ne puteti spune acum despre care este vorba?

Mihai Albu, despre tendintele din 2013 si greselile in asortarea tinutelor: Interviu Ziare.com

Evenimentul o sa inceapa pe 15 martie si, timp de sase luni, primul loc va fi la Leipzig, Germania, la Grassi Musseum, si Muzeul de Arta Monderna. Vor fi expuse 60 de piese care au revolutionat moda accesorilor.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Mihai Albu regret divort, #Mihai Albu divort Iulia, #Mihai Albu divort , #stiri mondene