Mircea Badea poarta orteza la gat din cauza iubitei

Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 08:24
12101 citiri
Mircea Badea poarta orteza la gat din cauza iubitei
Foto: www.mirceabadea.ro

Orteza de gat a lui Mircea Badea a creat adevarate scenarii in mintea unora, de aceea prezentatorul emisiunii "In gura presei" a tinut sa lamureasca joi seara pe toata lumea ca principalul vinovat este iubita lui, Carmen Bruma.

"Deci cum eram eu intr-o benzinarie ma intreaba o doamna: Da ce ati patit la gat? Eu ii raspund: De la citit!; ca sa par intelectual. Si ma uit eu pe acolo si o vad pe coperta unei reviste de femei pe topmodela. Mi-am spus: Ia uita-te! Evident ca am cumparat, eram cumva interesat. Si acolo am vazut ca au luat o poza de pe blogul meu in care sunt cu ea. Acum intelegeti de unde mi s-a tras treaba la gat?!", a declarat joi seara, in direct, prezentatorul de la Antena 3.

In poza din revista Mircea Badea se afla in vacanta pe care si-a petrecut-o in Grecia cu iubita lui, Carmen Bruma.

"E o gluma. Vreau sa spun asta pentru toti cei care se uita la televizor ca poate isi ia una peste ceafa topmodela: Ce i-ai facut lui Badea", a tinut sa mai completeze acesta.

Mircea Badea a aparut marti seara in emisiunea de la Antena 3 purtand o orteza cervicala Minerva, un dispozitiv de sustinere a gatului, pe care o poarta la recomandarea medicului.

Realizatorul "In gura presei" a sustinut sus si tare ca nu a incasat nicio bataie de la nimeni, ci trebuie sa poarte gutiera (cum ii spune el) pentru doua saptamani, ca asa i-a impus medicul.

"Am zis ca hai fac si ce zice doctorul, desi dupa capul meu nu as fi purtat-o", a spus Badea, dupa ce a explicat ca medicul i-a facut aceasta recomandare in urma unui control de rutina.

Badea a explicat ca nu il doare nimic si minerva nu il impiedica sa-si miste corpul, aviz celor care ar vrea sa il bata vazandu-l invalid.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Badea proteza gat, #Mircea Badea Carmen Bruma, #Carmen Bruma topmodela , #stiri mondene