Monica Barladeanu a refuzat un rol in "Tanar si nelinistit"

Luni, 02 Iunie 2008, ora 13:46
5498 citiri
Monica Barladeanu a refuzat un rol in "Tanar si nelinistit"

De mai bine de 6 luni, actrita Monica Barladeanu este ofertata pentru un rol important in celebrul soap-opera "Tanar si nelinistit".

Hotarata sa devina un nume important in cinematografia mondiala, Monica Birladeanu a refuzat oferta de a juca in serial, una din cele mai urmarite productii de televiziune din toata lumea.

In decembrie anul trecut, Monica a primit, prin intermediul agentului sau, propunerea de a accepta rolul Sabrinei in serialul "Tanar si nelinistit", o femeie puternica, din Italia, pe care Victor Newman o cunoscuse cu ani in urma, dar care, reaparand in viata lui, provoaca tensiuni in sanul familiei sale.

"Nu am luat in considerare aceasta oferta desi pe hartie suna foarte tentant. In primul rand nu rezonez artistic cu genul acesta de seriale, iar apoi un asemenea contract te tine blocata pe cativa ani. Serialele de calibrul acesta pretind exclusivitate, iar rutina care se instaleaza cand joci acelasi personaj ani la rand ma inspaimanta.

De asemenea, exista pericolul sa fii vazut ca actor de soap-opera si sa nu mai reusesti sa treci granita inapoi spre filme de lungmetraj sau cele de autor, cu sensibilitati speciale. Acest lucru ar fi pentru mine o adevarata drama", a declarat Monica Birladeanu pentru Libertatea.

Cu toate ca au trecut 6 luni de la prima oferta, producatorii serialului "Tanar si nelinistit" continua sa il sune pe agentul Monicai, in speranta ca aceasta va accepta sa interpreteze personajul Sabrinei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#oferta, #Film, #refuz, #Monica Barladeanu, #tanar nelinistit , #stiri mondene