Oana nu il vrea de sot pe Viorel Lis

Vineri, 25 Iulie 2008, ora 08:14
4582 citiri
Oana nu il vrea de sot pe Viorel Lis

Oana Ungureanu si fostul primar al capitalei Viorel Lis formeaza un cuplu de mai bine de zece ani. Desi sustin ca au o relatie care se bazeaza pe sentimente puternice, nu vor sa auda de casatorie.

Iubita fostului primar al capitalei sutine ca a trecut prea mult timp de cand sunt impreuna si ca ar fi ciudat sa faca acest pas dupa atata vreme.

Cu toate astea, ei nu au exclus din planurile lor casatoria civila, insa prioritatea lor este un copil.

"Momentan nu avem planuri de nunta si nici nu cred ca vom avea vreodata. Ar fi aiurea sa ma imbrac in mireasa dupa atatia ani. Imi pare rau ca nu ne-am casatorit pana acum, dar asta este. Stau si ma gandesc ca in fiecare an ne-am serbat ziua de nastere cu peste 300 de invitati si ca puteam sa profitam de acel moment sa facem si nunta, insa, din motive pe care nici noi nu le stim, nu am facut-o.

Daca ne-am casatori acum, am face-o doar asa, ca sa fie facut, nu ar fi acelasi lucru ca la inceput. Poate ca la un moment dat ne vom casatori civil, insa doar atat. Deocamdata nu am vorbit cu Vio despre acest lucru, insa stiu sigur ca si el este de acord cu mine", a declarat Oana, pentru "Gardianul".

Viorel Lis are copii dintr-o casatorie anterioara si este usor reticent la gandul de a fi din nou tatic, insa pentru marea lui iubire este dispus sa faca si acest lucru.

"El are deja copiii lui si stie cum e sa ai langa tine o femeie gravida. Eu am acum nevoie de toata atentia lui, si cand voi fi insarcinata cred ca o sa-l innebunesc. De trei luni am incetat sa mai iau anticonceptionale si ne straduim sa facem un bebe. Momentan nu am ramas insarcinata, dar sper ca in cateva luni voi fi binecuvantata. Imi pare rau ca nu am facut un copil pana la varsta asta", a mai spus iubita fostului primar.

Dupa incercari sustinute de a ramane insarcinata, rezultatul a iesit intotdeauna negativ, astfel ca Oana si-a facut analize amanuntite si a reiesit ca sufera de toxoplasmoza.

Toxoplasmoza este o boala cauzata de un parazit pe care il au unele animale si care poate fi transmis foarte usor si la om. Desi nu prezinta un mare pericol pentru sanatate, simptomele sale fiind durerile de cap, oboseala sau dureri musculare, boala este mai grava la femeile insarcinate, pentru ca parazitul se transmite la fat prin placenta. Acest lucru poate cauza un avort spontan si chiar malformatii ale copilului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Oana Ungureanu, #Viorel Lis, #copil, #casatorie, #civil, #analize , #stiri mondene