Rod Stewart, iertat in sfarsit de fiica abandonata la 1 an

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 10:30
6741 citiri
Rod Stewart, iertat in sfarsit de fiica abandonata la 1 an

Cantaretul si compozitorul britanic Rod Stewart, eternul seducator, tata a opt copii, a avut pe toata perioada carierei sale artistice mai multe aventuri amoroase decat hituri, spun unii.

Pasiunea pentru femei a antrenat, desigur, numeroase situatii complicate, cum a fost abandonarea fiicei sale, Sarah Streeter, nascuta din aventura cu Susannah Boffey, cand micuta avea doar un an.

In pofida unei copilarii petrecute intre camine si familii gazda, fiica celebrului rocker a tinut sa faca cunoscut public, intr-un interviu pentru Daily Mail, ca il iarta pe tatal sau, potrivit Pure People.

Spre deosebire de mama sa, Sarah Streeter a tinut sa se impace cu Rod Stewart. "Inainte eram ca Susannah, plina de ranchiuna, apoi am realizat ca a persista asupra trecutului nu va duce nicaieri".

Educata de Evelyn si Gerald Thubron de la varsta de cinci ani, Sarah a descoperit, 13 ani mai tarziu, ca Rod Stewart, cu care avea postere ce ii decorau peretii camerei, era tatal ei biologic.

La 20 de ani, englezoiaca l-a intalnit pentru prima data pe Rod Stewart, dupa care s-a indepartat de acesta, incetul cu incetul. Insa, in 2006, odata cu moartea mamei adoptive, Sarah Streeter a reluat legatura cu tatal sau.

Acesta a integrat-o in marea sa familie, compusa din sapte membri: Kymberley si Sean (a caror mama este Alana Hamilton), Ruby, nascuta din relatia cu manechinul Kelly Emberg, Renee si Liam, copiii lui Rachel Hunter, ca si ultimii doi, Alastair (7 ani) si Aiden (2 ani), nascuti din legatura cu Penny Lancaster.

Comunicarea dintre cei doi s-a desfasurat mai mult prin e-mailuri. "Viata lui Rod este la Los Angeles, din acest motiv eu nu-l vad mereu, dar mi-a spus ca locuinta lui este deschisa si ca oricand sunt binevenita", a decalarat Sarah, bucuroasa fiind si de invitatia pe care a primit-o de a participa la repetitiile tatalui sau si de a cina impreuna.

O apropiere ce il bucura si pe artist, mai ales ca acum au inceput sa-si spuna "tata" si "fiica".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Rod Stewart copii, #Sarah Streeter iertat Rod Stewart, #Sarah Streeter fata Rod Stewart abandonata, #Rod Stewart relatii, #Rod Stewart femei , #stiri mondene