Scandal la Miss SUA - de ce a pierdut tiara Miss California?

Marti, 21 Aprilie 2009, ora 10:05
3560 citiri
Scandal la Miss SUA - de ce a pierdut tiara Miss California?

A fost noaptea cand o concurenta la un concurs de frumusete si-a aratat uratenia! Cand Miss California a fost intrebata cum vede casatoriile intre persoane de acelasi sex, putea sa aleaga un raspuns diplomatic. Iar daca facea asta acum era Miss SUA!

Carrie Prejean, in varsta de 21 de ani, era favorita la titlul de Miss SUA 2009 si probabil ca l-ar fi castigat daca nu isi dadea arama pe fata, scriu cei de la Daily Mail.

Putea sa adopte stilul deja consacrat al frumoaselor de pe podium si sa se declare o aparatoare a drepturilor omului, a pacii mondiale si a dreptului fiecarui om de a trai asa cum vrea.

Insa Prejean nu a vrut sa fie ipocrita: "casatoria ar trebui sa fie intre un barbat si o femeie", afirmatie care a costat-o mult dorita tiara, insa care i-a adus si un nou apelativ: "tarfa proasta".

Toata America o vedea deja castigatoare, iar Carrie mai avea o singura runda, si anume sa raspunda unei singure intrebari puse de unul din membrii juriului.

Studenta l-a ales pe Perez Hilton, care a iesit din dulap, cum zic englezii, si a recunoscut ca e gay. Mai mult, promoveaza casatoriile intre persoane de acelasi sex.

"Vermont a devenit, recent, al patrulea stat in care au fost legalizate casatoriile gay. Crezi ca fiecare stat ar trebui sa faca la fel? De ce da, de ce nu?", a intrebat-o Perez Hilton.

Prejean a facut o pauza, apoi a raspuns: "Cred ca este grozav ca americanii pot alege fie asta, fie pe cealalta. Traim intr-un loc unde poti alege intre casatoriile intre persoane de acelasi sex si persoane de sex diferit. Dar stiti ce? In tara mea, in familia mea, cred ca o casatorie trebuie sa fie intre un barbat si o femeie. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar asa am fost crescuta si asa cred ca ar trebui sa fie, intre un barbat si o femeie".

Dupa raspuns, Hilton a spus ca s-ar fi dus pe podium si i-ar fi smuls tiara de pe cap daca ar fi castigat.

Citeste si:
Ministrul Apărării din Franța, vizită la București în contextul tensiunilor de la frontierele Ucrainei
Ministrul Apărării din Franța, vizită la București în contextul tensiunilor de la frontierele Ucrainei
Ministrul francez al Apărării, Florence Parly se află joi, 27 ianuarie, în vizită la Bucureşti, având programate primiri la preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, precum şi...
Sebastian Lăzăroiu, despre creșterea AUR: „PSD vrea să-l bage pe George Simion în turul doi la prezidenţiale”
Sebastian Lăzăroiu, despre creșterea AUR: „PSD vrea să-l bage pe George Simion în turul doi la prezidenţiale”
Sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu, a vorbit într-un interviu pentru ProfitTV despre creșterea AUR în sondaje și a declarat că...