Toni Grecu anunta ca Divertisul nu se sparge

Vineri, 03 Octombrie 2008, ora 11:09
3557 citiri
Toni Grecu anunta ca Divertisul nu se sparge

Toni Grecu a anuntat ca grupul umoristic Divertis nu se sparge chiar daca el va pleca.

In cadrul unui interviu acordat Evenimentului Zilei artistul a declarat ca paraseste Divertis Mall, dar se va ocupa in continuare de Animal Planet.

Cu toate acestea el nu exclude o revenire in Divertis, insa aceasta depinde de colectiv si de modul in care se va derula actualul sezon. El aprecizat ca plecarea lui nu este legata de chestiuni de ordin material, ideologic sau artistic, dar nu a vrut sa explice mai multe.

"Cred ca este clar ca sunt extrem de interesat ca aceasta emisiune sa functioneze cum trebuie. Din pacate, uneori trebuie sa faci lucruri pe care nu ti le-ai fi putut imagina vreodata. Si totusi, asta-i situatia. Nu am ce sa va spun mai mult, acum. Poate peste 50 de ani, cand o sa ne dezvaluie si domnul Traian Basescu cum au fost eliberati ziaristii romani rapiti in Irak", a declarat el pentru Evenimentul Zilei. Momentan Toni Grecu lucreaza la emisiunea Animal Planet, show de satira si ironie politica.

Artistul a precizat ca are multe planuri pentru viitor , dar nu stie ce se va alege din ele. Momentan el a dat spre folosinta marca "Divertis" pana la epuizarea acestui contract la Antena 1, adica pana in iunie 2009.

"Fanii sa stea linistiti, desi nu cred ca sunt prea agitati, oricum. Daca sunt fani "Divertis", inseamna ca au umor si stiu foarte bine ca armonie nu este decat in rai. Armonia este inceputul plictiselii, iar plictiseala este moartea pasiunii. De asta trebuie sa mai facem si gesturi care par incredibile, ca sa nu ne moara pasiunea", a mai precizat artistul pentru Evenimentul Zilei.

Toni Grecu a reiterat ideea ca nu se desparte de nimeni si nu ma incearca nici un sentiment. Vrea doar sa se autoevalueze in raport cu ce se intampla in jurul sau, lucru care nu il poate face decat daca se extrage din sistemul pe care l-a format si in care a functionat mult mai mult timp decat ai fi sperat vreodata.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Divertis, #Toni Grecu, #desparte, #sparge, #Animal Planet , #stiri mondene