Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Topul prospaturilor de la Hollywood (Galerie Foto)

Duminica, 16 Martie 2008, ora 08:37
6841 citiri
Topul prospaturilor de la Hollywood (Galerie Foto)

Vremea farmecului lui Jack Nicholson sau a lui Robert de Niro a apus. Ei au reprezentat o intreaga generatie de actori care, desi nu aratau perfect, au "culcat" la picioare sute de femei. Acum la Hollywood au rasarit barbati frumosi si talentati, pentru care revista female.first a alcatuit un Top 10:

10. Kanye West

Kanye West este un producator american si rapper, multiplu castigator la premiile Grammy. Albumul de debut "The College Dropout" lansat in anul 2004 a fost primit cu entuziasm atat de catre public cat si de catre criticii muzicali. In acelasi an el deja figura in clasamentul celor mai sexy barbati in viata realizat de People Magazine si o prietena de-a lui declara pe atunci pentru aceasta publicatie: "Femeile sunt innebunite dupa el. Am iesit impreuna acum doua saptamani si fetele aproape ca ma calcau in picioare ca sa ajunga la el." In 2005 a fost artistul cu cele mai multe nominalizari la premiile Grammy, dintr-un total de zece nominalizari plecand acasa cu trei premii.

In august 2005 a lansat cel de-al doilea album "Late Registration, care i-a adus in 2006 inca doua premii Grammy importante: "Cel mai bun album rap" si "Cea mai buna piesa rap" pentru "Diamonds from Sierra Leone".

Insa Kanye nu este numai frumos si deosebit de talentat, este si curajos si sensibil. A demonstrat acest lucru in 2005, cu ocazia concertului pentru ajutorarea victimelor uraganului Katrina. Nu numai ca a participat la acest concert, insa el a criticat in direct pe postul de televiziune NBC guvernul pentru felul in care a gestionat criza.

In 2008 a castigat inca odata premiul Grammy la categoria "Cel mai bun album rap" pentru albumul cu numarul trei, "Graduation". In cadrul evenimentului el a oferit publicului un moment emotionant, aducandu-i un tribut mamei lui care murise in noiembrie 2007. In memoria ei Kanye a interpretat melodia "Hey Mama" de pe ultimul album.

9. Ben Affleck

Succesul lui Ben Affleck la femei deriva atat din talentul lui actoricesc, din aspectul de baiat cuminte si totusi sexy, cat si datorita relatiilor cu femei frumoase si celebre precum actrita Gwyneth Paltrow, fosta logodnica Jennifer Lopez sau actuala lui sotie Jennifer Garner, care i-a daruit in 2005 o fetita pe care au botezat-o Violet.

In 2002 Ben a fost ales de publicatia People cel mai sexy barbat in viata. A jucat in filme precum "Good Will Hunting" (al carui scenariu scris in colaborare cu prietenul din copilarie, Matt Damon, i-a adus un Oscar), "Armageddon - Sfarsitul lumii", "Shakespeare in Love", "Dogma", "Pearl Harbor" sau "Asii din maneca."

8. Wentworth Miller

Wentworth Miller a devenit celebru datorita rolului din serialul de televiziune Prison Break, pentru care a fost nominalizat in 2005 la Globul de Aur. A aparut si intr-un episod din indragitul serial "Buffy, spaima vampirilor" care a fost difuzat si in Romania. A fost surprins alaturi de actritele Julia Stiles sau Mariana Klaveno. In anul 2007 s-au raspandit zvonuri despre inclinatiile sexuale ale lui Wentworth, care ar fi preferat in realitate barbatii, insa el a negat acest zvonuri in martie 2007.

In aprilie a fost fotografiat de mai multe ori in compania unei blonde pe nume Amie Bice. Cateva luni mai tarziu a fost surprins plimbandu-se alaturi de actorul Luke MacFarlane fostul iubit al lui T.R Knight din "Anatomia lui Grey" si suspiciunile privind homosexualitatea s-au intetit. Wentworth nu a mai facut insa nicio declaratie oficiala. In ianuarie 2008 el a fost vazut iar alaturi de Amie Bice.

7. Tyson Craig Beckford

Tyson Craig Beckford este un supermodel si actor jamaican american, cunoscut in special ca reprezentant a lui Ralph Lauren. Este unul dintre cel mai bine platiti barbati fotomodel de origine jamaicana din intreaga lume. Cine nu si-l aminteste oare pe iubitul lui Toni Braxton din videoclipul "Unbreak My Heart"? A spus cineva eu?

In anul 1995 a fost numit barbatul anului de catre postul de televiziune VH1 si a intrat si in clasamentul celor mai frumosi oameni realizat de People. A aparut intr-o serie de videoclipuri printre care "Go West" al lui Pet Shop Boys, Britney Spears "Toxic" sau 50 Cent's "21 Questions", in unele seriale si in filme precum "Zoolander", "Into the Blue" sau "Hotel California".

6. Ryan Phillippe

Este cunoscut in special datorita rolurilor din "I Know What You Did Last Summer" si "Cruel Intentions" (Tentatia Seductiei) in care a jucat alaturi de Reese Witherspoon (cea care avea sa-i devina sotie) si Sarah Michelle Gellar.

Pe Reese Witherspoon a intalnit-o pentru prima data in anul 1997, la cea de-a 21-a aniversare a ei. A fost dragoste la prima vedere, Reese spunandu-i pe atunci : "Cred ca tu esti cadoul meu aniversar." La scurt timp ei s-au mutat impreuna. S-au casatorit in iunie 1999 si in septembrie s-a nascut fiica lor Ava Elizabeth, caruia i s-a alaturat in octombrie 2003 un baietel pe care l-au numit Deacon. In octombrie 2006 insa ei au anuntat in mod oficial ca se despart. Ryan declara la inceputul lui februarie 2008 pentru publicatia W Magazine ca perioada ce a urmat despartirii de Reese a fost cea mai neagra perioada din viata lui.

Ultimul film al lui Ryan este "Stop Loss" in care joaca alaturi de Abbie Cornish, despre care presa scria ca ar fi fost una dintre cauzele divortului dintre cei doi. In legatura cu aceste acuzatii la adresa ei, Ryan a declarat ca el si Reese au avut dificultati in relatie cu mult inainte de a o intalni pe Abbie.

5. Ashton Kutcher

In 1997 a castigat un concurs de modeling si astfel s-a hotarat sa se mute la New York. S-a facut cunoscut in special datorita show-lui "Punk'd" produs de postul de televiziune MTV, o emisiune in care vedetelor li se jucau diferite farse surprinse cu camera ascunsa. In anul 2000, cand Ashton a intrat pentru prima data in topul celor mai sexy barbati realizat anual de publicatia People, Mila Kunis, partenera lui din serialul TV "'70s Show" declara pentru aceasta revista: "Are buze foarte frumoase. Are si ochi expresivi, o structura armonioasa si un corp incredibil."

A avut o relatie cu simpatica actrita Brittany Murphy, partenera lui din comedia "Just Married" (2003). In mai 2003 Ashton a intalnit-o pe Demi Moore, care este cu 16 ani mai in varsta decat el. Acest lucru nu i-a impiedicat insa sa se casatoreasca in septembrie 2005 intr-un scurt ceremonial Kabbala. Demi are trei fete din casatoria anterioara cu Bruce Willis si acestea il numesc pe Ashton DOD, prescurtarea de la "My Other Dad" (celalat tata).

4. Justin Timberlake

Justin s-a detasat demult de imaginea de boy-band ca membru al formatiei 'N Sync sau de fost sot al lui Britney Spears. Acum este nu numai un cantaret foarte apreciat si cu multe premii la activ, dar a demonstrat ca poate sa si joace. Si in plus, le-a cucerit definitiv pe femei prin miscarile lui provocatoare si stilul deosebit. In 2003 publicatia "The New York Times" aprecia ca Justin aproape ca reuseste sa-si faca de rusine trupa de dansatori prin talentul lui.

Justin s-a intalnit timp de aproape patru ani cu actrita Cameron Diaz, care este cu noua ani mai in varsta. Din 2007 Justin este implicat intr-o relatie cu actrita Jessica Biel.

3. Colin Farrell

Nonconformist, irlandez si foarte fierbinte. S-a lansat ca model in anul 1995 si cinci ani mai tarziu a primit primul rol importanta din cariera lui in productia americana "Tigerland". In 2001 a fost casatorit pentru numai patru luni cu actrita Amelia Warner. Colin are un baietel cu fosta lui prietena, modelul Kim Bordenave, de care s-a despartit in 2004. Din pacate baietelul lor a fost diagnosticat pe cand avea numai sapte luni cu o boala rara, sindromul Angelman. In prezent Colin se intalneste cu Muireann McDonnell, o tanara studenta la medicina.

Este cunoscut in special pentru roluri din filme precum: "Nelegiuitii Vestului Salbatic", "Minority Report" (Raport Special), "S.W.A.T. - Trupe de Elita", "Daredevil", "Recrutul" sau "Alexandru".

2. Jude Law

Prima lui sotie, Sadie Frost, explica ce anume a atras-o la el declarand: "Ochii lui sunt atat de vii si verzi si vibranti." Cei doi au trei copii impreuna dar s-au despartit in 2003 dupa mai multe probleme si un divort destul de urat. Jude a mai fost implicat intr-o relatie controversata cu Sienna Miller, cei doi facandu-si chiar planuri de casatorie. Insa in 2005 Jude a fost implicat intr-un scandal mediatic si in cele din urma a recunoscut ca a inselat-o pe logodnica lui cu bona copiilor. Timp de un an Jude si Sienna au continuat sa se intalneasca, s-au despartit si s-au impacat pana cand, in cele din urma in noiembrie 2006 s-au despartit definitiv.

Jude Law s-a facut remarcat prin rolurile din "Talentatul Domn Ripley" (in care l-a avut partener pe Matt Damon) si "Cold Mountain", pentru ambele fiind nominalizat la Oscar, sau "Closer" (Ispita), in care joaca alaturi de Natalie Portman si Julia Roberts. Naomi Wats, partenera lui din filmul "I Heart Huckabees" (Eu iubesc Huckabee's, 2004) considera ca: "El este cel mai frumos barbat de pe Pamant" iar Nicole Kidman, partenera din "Cold Mountain" declara: "Caldura pe care o transmite, o emite prin ochi, il face atat de sexy."

1. Orlando Bloom

Femei din lumea intrega s-au indragostit de elful Legolas pe care Orlando l-a interpretat magistral in trilogia "The Lord of the Rings". Si desi nu este blond si nici nu are parul lung, femeile nu l-au "abandonat", mai ales ca a inregistrat inca odata un succes fantastic datorita personajului Will Turner din seria "Piratii din Caraibe".

Timp de patru ani a avut o relatie marcata de despartiri si impacari cu actrita Kate Bosworth, care spunea despre el ca are un suflet bun, este milos si are si simtul umorului. In prezent Orlando se intalneste cu modelul Miranda Kerr.

Vezi mai jos Galeria Foto

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Holywood, #tineri actori, #prospaturi , #stiri mondene