Unde isi vor petrece vedetele Craciunul?

Joi, 24 Decembrie 2009, ora 09:06
3327 citiri
Unde isi vor petrece vedetele Craciunul?
Foto: thedailygree

Chiar daca avem impresia ca oamenii publici, fie ei cantareti, actori sau afaceristi, sunt tot timpul preocupati sa isi faca treaba cat mai bine, exista si o anumita perioada a anului cand acestia, ca aproape orice roman, se "potolesc" si stau putin pe acasa pentru a fi alaturi de familie si prieteni. Acest lucru se intampla de Craciun, perioada in care toti devenim mai buni si punem pe primul loc familia.

Alexandra Ungureanu marturiseste ca nu prea a avut timp sa tina post, doar cand mama sa i-a fost aproape. De Craciun, Alexandra va merge acasa in Onesti, unde va fi alaturi de mama sa si de catel si unde va impodobi bradul cu ornamente atat din alti ani, cat si cu unele noi aduse din Spania, insa facute in Peru.

Cantareata isi doreste ca in materie de cadou sa lase loc suprizelor. "Sper ca lumea sa se gandeasca cu drag la mine cand cumpara cadouri", marturiseste ea. Alexandra spune ca cea mai mare realizare a sa pe 2009 este faptul ca a luat parte la proiectul "Be A Disney Channel Star".

"A o experienta minunata. Calatorit prin tara, descoperit copii care fac lucruri pe care la varsta lor nu mi-as fi inchipuit ca le pot face", spune Alexandra. In 2010 Alexandra spera ca single-ul pe care il va lansa cu Keo sa aiba succes, vrea multa sanatate pentru ea si mama sa si spera sa se mute intr-o casa mai mare.

O voce de aur a muzicii populare romanesti, Maria Dragomiroiu, va sarbatori Nasterea Domnului cantandu-le romanilor. Artista se va afla in mai multe restaurante din Bucuresti unde va incanta oamenii cu vocea si melodiile sale minunate.

Cantareata isi doreste ca de Craciun sa primeasca sanatate pentru ea, pentru familia sa si pentru toata lumea, vrea sa nu mai existe tristete, vrea ca oamenii de pe strada sa zambeasca si isi mai doreste sa fie alaturi de cei dragi. Maria Dragomiroiu este mandra ca in 2009 a cantat foarte mult si spera ca si in anul ce vine sa ii mearga la fel de bine. Cantareata marturiseste ca nu a tinut post pentru ca este tot timpul pe drumuri.

Calin Goia, solistul trupei Voltaj, stie sigur ca va petrece ziua de Craciun acasa, alaturi de familia sa. Cadoul din acest an pentru Calin va veni putin mai devreme: artistul isi va face un nou tatuaj. "Asta voiam sa imi fac de mult timp", a spus cantaretul. Anul 2009 a fost unul bun pentru Calin si Voltaj. Astfel, albumul "V8" si concertul care a marcat lansarea sa reprezinta cea mai mare realizare a cantaretului pe anul ce tocmai se incheie.

Femeia care are grija ca afacerea Oriflame sa mearga bine in Romania, Monica Tatoiu, va fi si ea acasa, alaturi de familie, asa cum o face in fiecare an. Chiar daca in aceasta iarna va sta foarte multe zile pe partie, in ziua de Craciun va fi acasa. Femeia de afaceri nu vrea sa gaseasca sub brad un cadou pentru sufletul sau, ci isi doreste ceva pentru intreaga tara : "Un buget si un Guvern. Restul vine de la sine", spune Tatoiu.

Si Mihai Constantinescu va sta acasa de Craciun si isi doreste ca mosul cel bun sa ii lase sub brad "un sac cu sanatate".

Pentru Leonard de la Cassa Loco nu exista alta varianta de petrecere a Craciunului decat acasa cu familia. Si Leonard isi doreste sa primeasca liniste si sanatate si este recunoscator si, in acelasi timp, considera ca cea mai mare realizare a sa in 2009 este faptul a trecut cu bine de o problema legata de sanatate.

Colegul de trupa al lui Leonard, Cosmin, spune ca isi va petrece ziua magica acasa, fiind primul an in care fiica sa, in varsta de un an si noua luni, intelege cat de cat de ce se intampla in jurul sau. "O sa o filmez de la prima ora", spune Cosmin. Pe langa sanatate si lumina, membrul trupei Cassa Loco ar dori ca de Craciun sa ii ajunga sculele pe care le-a comandat si eventual doua obiective noi pentru aparat. Cosmin este fericit ca in 2009 a avut multe impliniri din punct de vedere professional, ca a ajuns in Maldive si, cel mai important, ca se intelege bine cu fetita sa. In privinta postului, Cosmin marturiseste ca nu tine, fiind un ateu convins.

Andras Zoltan, solistul trupei Sarmalele reci, isi va petrecerea Sarbatoarea Nasterii Domnului impreuna cu familia la tara . "O pauza bine meritata", isi doreste Zoltan sa primeasca de la Mos Craciun. Cantaretul este mandru ca in acest an a realizat un videoclip deosebit pentru piesa "Durerea este un alint".

In data de 24 decembrie Alin Oprea, solistul trupei Talisman, isi asteapta acasa familia, prietenii, formatii si pe Mos Craciun, care dupa cum spune artistul, nu a lipsit in niciun an. In ziua de 25 decembrie Alin ii va incanta pe craioveni pentru ca va sustine un concert in orasul lor. "Sanatate familiei si mie si un Guvern", isi doreste Alin sa ii scoata mosul din sacul lui mare.

De Craciun, Catalin Botezatu va merge la Hunedoara, acasa la iubita sa Bianca. Iar cum mosul trebuie sa vina chiar daca este departe de casa, Catalin spera sa primeasca "sanatate si liniste". Designerul de moda spune ca 2009 a fost un an foarte productiv, pentru ca a avut prezentari in New York de care este mandru si a deschis primul magazine online al unui designer de moda, care inregistreaza vanzari mari. De asemenea, una dintre cele mai mari realizari ale lui Catalin este relatia pe care o are cu Bianca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Craciun vedete Romania, #Craciun vedete familie , #stiri mondene