Vedete uratite de operatiile estetice

Joi, 10 Iulie 2008, ora 17:30
12810 citiri
Vedete uratite de operatiile estetice

Desi au bani, faima si talent multe vedete nu stau foarte bine la capitolul frumusete. Pentru a compensa acest neajuns au apelat la numeroase operatii estetice.

Insa aceasta solutie le-a adus exact reversul medaliei: au devenit si mai urate decat erau initial.

Vedetele au cheltuit averi pentru infrumusetare dar operatiile numeroase au stricat ceea ce incercau ei sa construiasca.

Un exemplu pentru acest fenomen este Michael Jackson, Axl Rose , Pete Burns, Mikey Rourke, Burt Reynolds si Sylvester Stalone, informeaza The Sun, in editia electronica.

Lista staturilor de mai sus este o dovada vie ca cei care pica in capcana operatiilor estetice si nu stiu sa se mai opreasca platesc scump.

Dupa cum se poate vedea din fotografiile in care apar acestia in presa mondena rezultatul este uneori ridicol, alteori infricosator.

Campionul operatiilor estetice este Michael Jackson a carui fata a inceput sa se dezintegreze dupa prea multe operatii estetice.

Artistul a suferit numeroase rinoplastii, liftinguri si a folosit produse de albire a pielii.

Nu rare au fost ocaziile in care a iesit in public cu fata acoperita sau bandajata si este evident ca si-a pierdut orice urma de naturalete si normalitate.

Un dermatolog american a declarat recent ca starul este de 25 de ori mai alb decat atunci cand filma la "Thriller''.

Solistul formatiei "Guns N'Roses", Axl Rose, idolul adolescentei multora a luat-o si el pe calea chirurgiei estetice.

Desi el a negat vehement ca ar fi recurs la operatii, totusi, implanturile faciale si culoarea nenaturala data de peeling-urile chimice il tradeaza. El seamana cu o stafie, gata sa bata la poarta Iadului.

O alta vedeta care a apelat la operatii estetice este homosexualul Pete Burns care a pierdut sirul interventiilor chirurgicale.

Dupa ultimul implant cu colagen, a fost nevoit sa stea in casa luni intregi din cauza unei infectii si medicii erau pregatiti sa-i amputeze buzele.

A scapat, dar cele mai recente fotografii infatiseaza un chip de cosmar.

Durul de la Hollywood, Mikey Rourke, arata vizibil schimbat fata de baiatul care a cucerit-o pe Kim Basinger in "Noua saptamani si jumatate", si-a intins pielea fetei de prea multe ori.

Podoaba capilara a avut si ea de suferit, iar Mikey are nevoie de implant de par.

In 1977, revista "People" il numea pe Burt Reynolds cel mai sexy barbat din lume. De atunci, lucrurile s-au mai schimbat.

Sarmul sau de cowboy a inceput sa paleasca, dupa ce actorul s-a apucat de liftinguri. Nereusite, toate aceste interventii n-au facut decat sa-i dea aspect de marioneta.

Un alt dur care face eforturi disperate pentru a-l mentine pe Rombo tanar este Sylvester Stalone .

Pentru asta s-a dat sigur pe mana unui estetician.

Presa mondena scrie ca Stalone a apelat si la tratamente cu toxina botulinica, care este asa de in voga printre vedetele de la Hollywood, incat un comentator monden de peste Ocean observa ironic ca "probabil vom vedea cum botox-ul va fi servit la party-urile hollywoodiene in loc de cocktail-uri".

La aceasta procedura cosmetica apeleaza deopotriva si femeile, si barbatii.

Cher, Elizabeth Hurley, Geri Halliwell, Kim Cattrall, Kylie Minogue, Elizabeth Taylor, Madonna, Leslie Ash, Cliff Richard, Mickey Rourke, Richard Chamberlain si, se pare, chiar si Ben Affleck-sunt, cu totii, clienti fideli ai clinicilor cosmetice pentru injectia ce promite intinerire la minut.

Lista nereusitelor in materie de operatii estetice poate fi inchisa, provizoriu, cu designerul Roberto Cavalli, care, la 67 de ani, desi mereu inconjurat de frumuseti rapitoare, afiseaza o fata parca vesnic pregatita pentru o scena de groaza.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#vedete, #Kylie Minogue, #operatie estetica, #Geri Halliwell, #Elizabeth Hurley, #Kim Cattrall, #uratite , #stiri mondene