Vedetele cu cei mai frumosi ochi (Galerie foto)

Sambata, 14 Septembrie 2013, ora 08:00
19399 citiri
Vedetele cu cei mai frumosi ochi (Galerie foto)

Rasfatandu-le in ceea ce priveste aspectul fizic, mama natura a avut grija sa inzestreze starurile si cu un "ceva" care face diferenta.

Pentru unele dintre ele, speciala este privirea. Iata starurile feminine ai caror ochi superbi reprezinta atuul principal al seductiei, potrivit Voici.

Manechinul de origine canadiana Coco Rocha poseda ochi de un albastru-gri intens, deosebiti si prin forma lor alungita. Tanara de 24 de ani are grija sa-i puna in valoare printr-un machiaj adecvat, asa cum reiese si din imaginea surprinsa la Saptamana Modei de la New York, din septembrie 2013.

"Priviti-mi ochii", i-a rugat Miley Cyrus pe toti cei care sunt interesati de ultimul sau videoclip intitulat Wrecking Ball, in care apare goala. Nu se poate spune cati se vor descurca sa intrevada mesajul piesei, pe care tanara cantareata de 20 de ani spune ca il transmite chiar prin privirea sa, insa cu siguranta toti vor remarca frumusetea ochilor sai, de un albastru inchis.

Natalie Portman este o frumusete naturala. La fiecare dintre aparatiile sale, machiajul este discret, insa ii pune foarte bine in valoare privirea. De culoarea alunei, ochii actritei reprezinta un atuu major al farmecului sau.

La Mila Kunis nu pot trece neobservati ochii sai de felina. Cu ajutorul unui machiaj potrivit, tanara actrita obtine o privire careia nu-i pot rezista multi barbati.

Desi este mulatra, Rihanna a fost inzestrata cu ochi deschisi la culoare. Reprezentand o raritate, acest lucru este imediat remarcat. Vedeta are grija de fiecare data sa-i accentueze prin machiaj, iar luminozitatea lor, in contrast cu pielea inchisa, face mult din farmecul Rihannei.

Blake Lively are o privire cu adevarat senzuala. Tanara actrita stie ca ochii sai de forma migdalei si de un albastru luminos reprezinta acel ceva care o face speciala.

Actrita americana Olivia Wilde se poate mandri cu combinatia exceptionala a nuantelor ochilor sai. Albastrul deschis este inconjurat de o nuanta mai inchisa, facand din privirea vedetei una cu adevarat speciala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#vedete ochi frumosi, #staruri atu privire, #actrite ochi deosebiti, #vedete evidentiere privire machiaj, #celebritati ochi speciali poze , #stiri mondene
Comentarii
Poza alin25
alin25
rank 2
suberba Natalie Portman