""
Ziare.com

Zina Dumitrescu a incercat din nou sa se sinucida?

Marti, 21 Iulie 2009, ora 08:36

   

Zina Dumitrescu a incercat din nou sa se sinucida?
Creatoarea de moda Zina Dumitrescu, extrem de afectata de moartea sotului ei, profesorul universitar Costin Dumitrescu, a fost la un pas de moarte luni seara. Sotia lui Alin Oprea, Larisa, vecina Zinei Dumitrescu, a sunat la Salvare. Potrivit apropiatilor, "mama Zina" a incercat sa se sinucida inghitind un pumn de pastile.

a incercat sa se sinucida inghitind un pumn de pastile.

Se pare ca Serviciul de Urgenta ar fi fost apelat de Larisa, sotia lui Alin Oprea si vecina creatoarei de moda, care era ingrijorata pentru ca aceasta nu raspundea la usa. Medicii i-au acordat ingrijiri la fata locului, pentru ca Zina Dumitrescu a refuzat sa fie internata, informeaza Libertatea.

O prietena a creatoarei povesteste cum Zina, in varsta de 73 de ani, luase multe pastile de Distonocalm, fiind extrem de tulburata dupa inmormantarea sotului ei, care a avut loc luni. Cand si-a revenit insa, ea a negat ca ar fi incercat sa se sinucida.

Creatoarea de moda a mai incercat sa se sinucida in iunie 2006, cand a luat mai multe pastile de Diazepam si a fost internata timp de patru zile.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2858 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor