Denzel Washington, actorul care interpreteaza un politist la final de cariera, marturiseste ca are un "respect imens" pentru fortele de ordine

Duminica, 02 Mai 2021, ora 20:34
3638 citiri
Denzel Washington, actorul care interpreteaza un politist la final de cariera, marturiseste ca are un "respect imens" pentru fortele de ordine
Denzel Washington joaca rolul unui politist la final de cariera FOTO Facebook

Actorul american Denzel Washington, care interpreteaza un politist la final de cariera in "The Little Things", film ce va fi lansat pe VOD in Blu-ray si DVD, marturiseste intr-un interviu pentru Le Journal de Dimanche ca "intelege presiunea resimtita de acesti barbati si de aceste femei", referindu-se la respectul pe care il are pentru fortele de ordine.

Actorul este star in "The Little Things" de John Lee Hancock. El interpreteaza un politist aflat la final de cariera care face echipa cu un tanar inspector pentru a gasi un criminal in serie.

"Este in continuare o tema de actualitate. Pentru ca am jucat in multe filme cu forte de ordine, inteleg presiunea resimtita de acesti barbati si de aceste femei", explica el, care s-a antrenat cu patrule pentru rolul din filmul "Training Day", lansat in 2001, si care i-a adus premiul Oscar pentru "cel mai bun actor".

"Odata, ne-am aflat intr-o situatie de criza familiala: un batran domn statea in fata casei cu o arma. Sergentul mi-a ordonat sa raman in masina si el a iesit sa-l calmeze", a povestit actorul. "Rudele se temeau sa nu-l impuste, asa ca l-au inconjurat pe ofiter, urland la el. Si-a pastrat calmul, si-a dat seama ca era doar un bunic senil. Am fost uimit".

De atunci, Denzel Washington are "un imens respect pentru cele si cei care poarta uniforma, confruntati in permanenta cu un pericol real si care trebuie sa ia decizii intr-o fractiune de secunda".

Pentru personajul Deke, din "The Little Things", el s-a pregatit asa cum face inainte de fiecare rol. "Incep prin a citi scenariul, apoi personajul se construieste", a declarat Washington.

"M-am documentat despre agentii care vaneaza criminali in serie, rutina lor, instictul, tenacitatea. Am devenit de asemenea fan al emisiunii "The First 48" din care am analizat toate episoadele ca un student pretentios", a afirmat el.

Denzel Washington, care a marcat ultimii ani prin rolurile sale in "Training Day" (2001), "Inside Man" (2006), "American Gangster" (2007) sau "Flight" (2012), a fost numit anul trecut cel mai bun actor al secolului XXI de cotidianul american The New York Times.

Eveniment Quarterly Report

Peste o tonă și jumătate de brânză de Sibiu a fost confiscată în urma unui control pe autostrada A1
Peste o tonă și jumătate de brânză de Sibiu a fost confiscată în urma unui control pe autostrada A1
Peste o tonă şi jumătate de brânză de Sibiu a fost confiscată în urma unui control pe autostrada A1 şi va fi distrusă, din cauză că nu avea acte care să dovedească unde a fost produsă...
Hainele și telefonul artistei DJ Lalla, găsite la două zile de la tragedie
Hainele și telefonul artistei DJ Lalla, găsite la două zile de la tragedie
Telefonul și hainele lui Dj Lalla au fost găsite la două zile după descoperirea cadavrul ei, chiar în dreptul apartamentului unde a stat. Sâmbătă dimineață, o persoană care se afla...
#Denzel Washington, #politie, #The Little Things , #stiri vedete
Comentarii