Anamaria Prodan o calcă în picioare pe prima soție a lui Reghecampf: "E valabil și pentru amante"

Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 13:01
14690 citiri
Anamaria Prodan o calcă în picioare pe prima soție a lui Reghecampf: "E valabil și pentru amante"
Anamaria Prodan FOTO Facebook

Anamaria Prodan a ținut să amintească și de tragedia prin care a trecut prima soție a lui Reghecampf.

Anamaria Prodan a fost acuzată de prima soție a lui Laurențiu Reghecampf că a făcut tot posibilul să îi strice căsnicia, iar ceea ce pățește acum este cumva în oglindă cu ce a pățit ea.

Anamaria Prodan i-a răspuns în termeni dus Marianei Pffeifer, amintind și de tragedia prin care a trecut aceasta. Mariana Pffeifer și Laurențiu Reghecampf și-au pierdut fiica de 13 luni, care suferea de o malformație congentială.

"Voi vă dați seama ce viață liniștită și fericită au aceste individe? Vă dați seama ce fericite sunt când le apare numele în ziar și apar și ele în trei rânduri pe final de articol. Vă dați seama cât de mare e disperarea și frustrarea lor când o viață nu ai putut să ieși în față cu nimic decât cățărându-te pe spatele lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan? Probabil își decupează puținele rânduri din fiecare ziar unde imploră și cer cu disperare să fie luate în seamă și și-l înrămează deasupra patului!

Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac celebre niște individe. Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste", a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

Nici Reghecampf nu a scăpat de gura impresarei.

"Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății. Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul casniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș".

#Anamaria Prodan, #reghecampf, #mariana pffeifer, #Corina Caciuc , #stiri vedete