Angela Gheorghiu, batuta sub ochii familiei - dezvaluiri cutremuratoare (Video)

Autor: Ana Ilie
Marti, 02 Iulie 2013, ora 14:54
10838 citiri
Angela Gheorghiu, batuta sub ochii familiei - dezvaluiri cutremuratoare (Video)

Una dintre cele mai cunoscute cantarete de opera din lume, romanca Angela Gheorghiu, a recunoscut ca este victima violentei domestice.

Intr-un interviu acordat publicatiei britanice Independent, Gheorghiu povesteste ca a fost batuta de fostul sot, tenorul Roberto Alagna, cateodata in fata familiei sale si a acestuia.

Gheorghiu si Alagna au fost considerati, ani buni, cuplul de aur al operei mondiale, aceste dezvaluiri socand observatorii scenei lirice, scrie sursa citata.

Alagna este un tenor faimos, iar Gheorghiu este frecvent invitata pe marile scene ale lumii. Impreuna au format un cuplu temperamental, romanca fiind numita chiar "Draculina" pentru atitudinea de diva etalata cu orice prilej. Impreuna, li se spunea Posh si Becks ai operei, aluzie la fotbalistul britanic David Beckham si sotia sa.

La inceputul acestui an, Gheorghiu a revenit in Romania pentru a divorta. "Am fost foarte blanda cu Roberto in aceasta chestiune, pentru ca altfel, in Franta, unde locuieste, ar fi o mare problema pentru el. In Romania am vrut sa fie cat mai rapid posibil: semnezi cateva hartii si 'ciao', 'arrivederci'. Pentru ca eu chiar nu voiam sa continui o relatie cu acest tip de persoana", a marturisit Gheorghiu.

"Sunt lucruri in viata pe care le accepti de la barbatul tau, insa nu am vrut sa continui sa traiesc cu ideea ca sotul meu e violent. Basta! Am spus totul, am facut totul, pana in ultimul moment: mi-am spus ca nu e adevarat, ca nu pot accepta asta. OK, acum accept - asa ca basta! O astfel de persoana nu se va schimba niciodata",a completat artista.

Soprana a continuat dezvaluirile: "Era violent - si in fata familiei mele si a familiei lui. E cea mai neagra pagina din viata mea. Ani de zile mi-am spus ca nu pot crede, ca va fi bine - asta iti spui tot timpul. Dar e ca o boala. Chiar daca esti cel mai furios barbat, sa ii dai o palma nevestei este imposibil - si sa faci asta in fata tatalui si fratelui tau si ei sa nu spuna nimic? Asta este viata mea".

Angela Gheorghiu a explicat ca "la inceput, cand esti tanar si energic, te simti rau. Plangi si canti, plangi si canti: poate ca am plans mai mult decat am cantat. Si puteam sa cant. Intr-o zi am spus: Nu mai pot sa cant. Eram atat de obosita de tipat si plans, eram complet 'kaput'. Prima solutie pentru mine a fost sa nu mai cant impreuna cu el".

In interviu, soprana mai povesteste ca la inceputul relatiei cu Alana a fost prevenita ca vor exista probleme, insa nu le-a dat ascultare intrucat era indragostita. Acum insa, "basta. Acum e momentul sa fiu onesta", a incheiat Angela Gheorghiu.

Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Angela Gheorghiu batuta sot, #Angela Gheorghiu batuta, #Angela Gheorghiu bataie fost sot, #Angela Gheorghiu violenta sot, #Angela Gheorghiu sot agresiv , #stiri vedete