Arnold Schwarzenegger i-a numit "idioţi" pe anti-vacciniști. "De-asta au fost puse semafoare, ca să opreşti maşina" VIDEO

Vineri, 13 August 2021, ora 13:59
6005 citiri
Arnold Schwarzenegger i-a numit "idioţi" pe anti-vacciniști. "De-asta au fost puse semafoare, ca să opreşti maşina" VIDEO
Arnold Schwarzenegger în timpul interviului acordat CNN FOTO captura Youtube/ Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, s-a enervat, într-un interviu acordat CNN, contra persoanelor "care pun libertatea înaintea sănătăţii şi siguranţei lor" şi i-a numit "idioţi".

În condiţiile în care cazurile de infectare cu Covid-19 continuă să crească din cauza variantei Delta, actorul Arnold Schwarzenegger i-a criticat pe cei care sunt împotriva purtării măştilor, numindu-i "idioţi", şi a făcut apel ca oamenii să se vaccineze.

"Oamenii ar trebui să ştie că trăim cu un virus", a spus starul din "Terminator".

"Ucide oameni şi singura modalitate de a ne proteja de el este de a ne vaccina, de a purta mască, de a respecta distanţarea socială, de a ne spăla pe mâini şi de nu mai gândi: Ah, libertatea mea este un pic deranjată aici. Nu, la dracu cu libertatea ta, căci libertatea este însoţită de obligaţii şi responsabilităţi. De-asta au fost puse semafoare, ca să opreşti maşina. Nu poţi spune: Nimeni nu mă obligă să opresc! Dacă treci pe roşu, vei omorî pe cineva. La fel şi cu virusul. Nu poţi pur şi simplu să spui: Am dreptul să fac asta sau aia. Pentru că atunci infectezi alte persoane şi asta devine grav".

"Da, aveţi libertatea de a nu purta mască", a adăugat Schwarzenegger. "Dar ştiţi ce? Sunteţi idioţi dacă nu o purtaţi. Nu vreau să arăt pe nimeni cu degetul, dar vreau să spun tuturor că trebuie să colaboreze. Să ne oprim să ne mai luptăm între noi, pentru că există un virus şi mai bine ne-am vaccina şi am purta mască".

În ianuarie, actorul a publicat pe contul de Twitter un videoclip în care apărea vaccinându-se. "Haideţi cu mine, dacă vreţi să trăiţi!", a fost îndemnul lui.

#Arnold Schwarzenegger, #interviu, #CNN, #masca de protectie, #Covid 19, #vaccin COVID , #stiri vedete