VIDEO Actrita celebra ajunsa la spital dupa o accidentare in padurea tropicala din Congo. Risca sa isi piarda piciorul

Sambata, 13 Februarie 2021, ora 08:24
4723 citiri
VIDEO Actrita celebra ajunsa la spital dupa o accidentare in padurea tropicala din Congo. Risca sa isi piarda piciorul
Ashley Judd, intr-una dintre calatoriile ei prin lume FOTO Facebook

Celebra actrita Ashley Judd, cunoscuta pentru roluri din filme ca "Heat" si "Frida", a dezvaluit ca este spitalizata dupa o accidentare "catastrofica" in padurea tropicala din Congo.

Judd se recupereaza, in prezent, intr-un spital din Africa de Sud, dupa ce, a spus ea vineri intr-o discutie online cu un editor al New York Times, risca sa isi piarda piciorul.

Actrita a povestit ca, in timpul unei drumetii incepute inainte de rasarit nu a vazut un copac cazut, s-a impiedicat de el si a suferit o fractura deschisa. Judd a descris experienta ca "incredibil de chinuitoare"https://ziare.com/stiri/politie/fiul-lui-sile-camataru-este-cautat-de-politie-pentru-infractiuni-la-legea-circulatiei-1641885. A asteptat cinci ore intinsa pe pamant pana sa fie dusa la spital, apoi si-a sustinut partea de sus a tibiei sase ore in timpul unui drum cu motocicleta.

Jungla africana este amenintata cu disparitia

"Diferenta dintre mine si o persoana din Congo este asigurarea in caz de dezastru, care mi-a permis ca, la 55 de ore dupa accident, sa ajung pe o masa de operatie in Africa de Sud", a spus ea de pe patul de spital.

Actrita si activista viziteaza in mod regulat Congo si a explicat, intr-o postare pe Instagram ca, desi este obisnuita cu zona, "accidente au loc".

In conversatia avuta cu Nicholas Kristof, ea a subliniat ca sunt necesare donatii pentru United Nations Population Fund.

In anul 2018, actrita l-a dat in judecata pe Weinstein pe care il acuza ca i-a sabotat cariera convingandu-l pe regizorul Peter Jackson sa nu o distribuie in filmul "Stapanul inelelor/ Lord of the Rings", dupa ce ea i-a respins avansurile sexuale, potrivit Variety.

Insa, marti, echipa de avocati a lui Weinstein a depus o solicitare la o instanta din Los Angeles, de respingere a procesului intentat de Judd, insistand ca actrita ar fi incheiat "o intelegere sexuala" cu producatorul de film. Mai precis, aceasta i-ar fi spus producatorului ca ii va permite sa o atinga, daca "va castiga un premiu Oscar pentru un rol din filmele produse de el".

Avocatii au mai transmis ca Weinstein a incercat sa indeplineasca partea sa din intelegere, respectiv sa ii obtina lui Judd "cat mai multe roluri posibil", inclusiv sa joace alaturi de Matt Damon in "Good Will Hunting", partitura pentru care Minnie Driver a primit in cele din urma o nominalizare la trofeele Academiei de film americane.

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Zeci de cadavre au fost descoperite în curtea unui spital din Fâșia Gaza. Israelul anunță și mai multe acțiuni militare
Zeci de cadavre au fost descoperite în curtea unui spital din Fâșia Gaza. Israelul anunță și mai multe acțiuni militare
Zeci de cadavre au fost descoperite îngropate în curtea unui spital din Fâşia Gaza, care a fost ţinta unui raid israelian, a anunţat duminică Apărarea Civilă din Gaza, chiar în momentul...
Căpușele au trimis zeci de oameni la Urgențe. Ce trebuie făcut pentru a nu mai ajunge la spital
Căpușele au trimis zeci de oameni la Urgențe. Ce trebuie făcut pentru a nu mai ajunge la spital
Zeci de botoșăneni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost mușcați de căpușe, în intervalul 1-15 aprilie. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean "Mavromati", 26 de...
#Ashley Judd, #accidentare, #spital, #jungla Congo , #stiri vedete