Reactia Biancai Dragusanu dupa ce a aflat ca fostul ei sot a fost retinut de DIICOT: "Sunt convinsa ca va iesi OK din situatia asta"

Joi, 12 Noiembrie 2020, ora 09:57
12108 citiri
Reactia Biancai Dragusanu dupa ce a aflat ca fostul ei sot a fost retinut de DIICOT: "Sunt convinsa ca va iesi OK din situatia asta"
Alex Bodi si Bianca Dragusan/Instagram

Bianca Dragusanu, fosta sotie al lui Alex Bodi, saltat miercuri de DIICOT, pentru ca racola tinere pentru prostitutie, spune ca nu stie despre astfel de fapte.Ea s-a declarat intrezatoare in nevinovatia lui Alex Bodi.

"Imi pare rau ca Alex trece prin asa ceva. Eu am aflat acum din presa. Eu nu stiu nimic despre acuzatiile care i se aduc, dar sunt convinsa ca se va dovedi ca este nevinovat. Sunt convinsa ca va iesi ok din situatia asta, asa cum a iesit de fiecare data din orice situatie. Imi pare rau inca o data. Sunt sigura va fi bine", a declarat fostia sotie a lui Bodi, la postul Antena 3.

Alex Bodi a fost saltat alaturi de nasul sau de cununie, interlopul Adrian Tamplaru, unul dintre locotenetii lui Iona Clamparu zis Cap de porc.

Dupa mai multe ore de audieri, acesta a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la mandat cu propunere de arestare.

VIDEO Fostul iubit al Biancai Dragusanu, interlopul Alex Bodi, vizat de DIICOT intr-o mega-ancheta de proxenetism

Cine este Adrian Tamplaru si ce legatura avea cu Alex Bodi si celebrul interlop "Cap de porc". In prezent este vizat de o ancheta de amploare a DIICOT

#Alex Bodi, #Bianca Dragusanu, #adrian tamplaru, #proxenetism, #Ion Clamparu , #stiri vedete