Cine e artista hip-hop care si-a anuntat sarcina pe scena, in timpul unui concert. Vedeta asteapta al doilea copil VIDEO

Luni, 28 Iunie 2021, ora 15:09
1963 citiri
Cine e artista hip-hop care si-a anuntat sarcina pe scena, in timpul unui concert. Vedeta asteapta al doilea copil VIDEO
Cardi B

Cantareata si actrita Cardi B si Offset, membru al grupului Migos, asteapta al doilea copil. Artista a dezvaluit sarcina in timpul galei BET Awards, care a avut loc duminica seara la Los Angeles, unde ea a cantat impreuna cu Migos, conform news.ro.

Gala organizata de reteaua Black Entertainment Television a fost transmisa in direct de la Microsoft Theater si a fost a doua oara cand Cardi B s-a folosit de televiziune pentru a anunta ca este insarcinata.

De aceasta data, in cadrul mini-recitalului sustinut la gala BET, Cardi B a purtat o tinuta mulata care a lasat sa i se vada burtica de gravida in toata splendoarea sa. Ulterior ea a postat si un mesaj pe Instagram in care a confirmat ca e insarcinata.

Primul copil al cuplului, Kulture, s-a nascut pe 10 iulie 2018. In acel an, sarcina a fost dezvaluita la emisiunea "Saturday Night Live".

Ulterior evenimentului de duminica, ea a publicat pe Instagram si o fotografie.

Cardi B a fost nominalizata la cinci categorii ale premiilor BET, intre care "cea mai buna artista hip-hop", iar Migos, la categoria "cel mai bun grup".

La cea de-a 21-a editie a galei, albumul anului a fost desemnat "Heaux Tales" al lui Jazmine Sullivan. "Wap", cantata de Cardi B si Megan Thee Stallion, a fost aleasa cea mai buna colaborare. Megan Thee Stallion a fost castigatoarea categoriei "cea mai buna artista hip-hop", iar Lil Baby, la "cel mai bun artist hip-hop".

H.E.R s-a impus la categoria "cea mai buna artista R&B/pop", in timp ce Chris Brown, la "cel mai bun artist R&B/pop", iar cel mai bun grup a fost ales Silk Sonic.

Cel mai bun film a fost "Judas And The Black Messiah", cea mai buna actrita, Andra Day ("The United States vs. Billie Holiday), si cel mai bun actor, Chadwick Boseman ("Ma Rainey's Black Bottom").

#Cardi B, #sarcina, #scena, #cantareata, #artista , #stiri vedete