Ce-si mai asigura vedetele? (Galerie foto)

Luni, 04 Aprilie 2011, ora 19:10
3110 citiri
Ce-si mai asigura vedetele? (Galerie foto)

Picioare, par, voce, de ce nu si degetul mijlociu? Celebritatile excentrice nu fac mofturi, asigurand tot ce se poate.

Heidi Klum, de exemplu, si-a asigurat picioarele pentru 2,2 milioane de dolari, e drept inainte de a-si face iesirea de pe podium si a se dedica exclusiv vanzarilor online. Interesant este ca piciorul drept valoreaza cu 200.000 mai mult decat stangul, care prezinta o mica cicatrice, conform Parade.

Jamie Lee Curtis si-a asigurat, in 1994, picioarele pentru suma de 1 milion de dolari.

Mai glumet din fire, Keith Richards si-a asigurat degetul mijlociu pentru suma de 1,6 milioane de dolari. Desi am vrea sa credem ca asigurarea implica faptul ca degetul este esential pentru a canta la chitara, in realitate este de notorietate gestul facut foarte frecvent de muzicianul de la Rolling Stones.

Bruce Springsteen si-a asigurat vocea ce l-a facut celebru pentru suma-record de 6 milioane de dolari.

America Ferrera si-a asigurat zambetul, mai precis dintii, pentru suma fabuloasa de 10 milioane de dolari in urma cu aproape 4 ani.

Tot in 2007, Jennifer Lopez si-a asigurat cea mai proeminenta parte a corpului pentru o suma si mai mare: 27 de milioane de dolari, dand totodata si avant unui segment din chirurgia plastica.

Ca sa nu se mai incurce in maruntisuri, David Beckham a asigurat intregul "pachet" pentru 151 de milioane de dolari, o suma cat de cat recomfortanta pentru cazul in care o accidentare l-ar scoate permanent de pe gazon.

In 2006, Mariah Carey si-a asigurat picioarele pentru suma-record de un miliard de dolari, dupa ce a devenit imaginea Gillette.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#vedete asigurari, #asigurare voce, #asigurare picioare, #Jennifer Lopez asigurare fund, #Mariah Carey picioare asigurate, #david beckham , #stiri vedete
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
toate "vedetele" trebuiesc bagate intre aia care s-au batut ieri pe ulei si dero , sa vedem cum "reactioneaza" ! mi-ar place mult sa vad o papusa dinasta intr-o harmalaie infernala cum o calca in picioare pentru trei felii de salam sau mai stiu eu ce !
Poza Gonzaguez
Gonzaguez
rank 5