Cele mai emotionante mesaje dupa moartea lui Traian Balanescu: "Drum bun prin toate vamile cerului"

Vineri, 28 August 2020, ora 14:40
7937 citiri
Cele mai emotionante mesaje dupa moartea lui Traian Balanescu: "Drum bun prin toate vamile cerului"
Foto: Facebook/Traian Balanescu

Traian Balanescu a murit vineri, 28 august, la 51 de ani, anuntul fiind facut pe Facebook de actorul Ovidiu Niculescu.

"Uneori asa imi vine sa urlu la cer cand rapeste oameni speciali si talentati inainte de vreme! E ingrozitor! A murit Balanescu Traian al nostru! E cea mai cumplita dimineata Traiane, asa ceva nu se face dragule, nu aud decat pianul tau cu care ai incantat generatii cu piesele trupei Vama Veche si efectiv nu pot sa ma opresc din plans... Ai lasat o umbra imensa in soare blondule nebun de frumos, asa sa stii...RIP", a scris Ovidiu Niculescu.

Internautii au lasat mesaje de sustinere, printre cele mai emotionante fiind "drum bun prin toate vamile cerului", sau "multumim pentru muzica, mi-ai facut viata mai frumoasa".

"Pentru mine Traian Balanescu a fost un prieten pe care l-am cunoscut acum 22 de ani, cu care am trait niste evenimente fabuloase, in perioada in care atunci cand urca Vama Veche pe scena se rupea in doua locul de atata emotie. Am fost sunetist pentru ei, iar de cand am deschis Oldies Pub i-am adus de nenumarate ori pe la noi. Acum 10 ani Trupa Veche a deschis Oldies Pub din centru, a fost atat de fain incat au ramas si a doua zi pentru inca un party. Imi pare foarte rau!!! Dumnezeu sa-l ierte!!! ", a scris Bebe Vandra pe Facebook.

Traian Balanescu a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei Vama Veche, alaturi de Liviu Manescu si Tudor Chirila, lansata in septembrie 1996.

Traian Balanescu a cantat la claviaturi si pian, Manescu la bass, iar Chirila vocal.

A scos, alaturi de formatie, mai multe albume, printre care "Nu am chef azi" (1997), "Vama Veche" (1999), "Nu ne mai trageti pe dreapta (maxi-single)" (2000), "Am sa ma intorc barbat" (2002), "Best of Vama Veche - Tuborg Music Collection 5" (2004), "Live la Sala Palatului" (2005) si "Fericire in rate" (2006).

Citeste si: Doliu in muzica romaneasca. Traian Balanescu, membru fondator al formatiei Vama Veche, a murit

Citeste si: Prima reactie dupa moartea unuia dintre fondatorii trupei Vama Veche. Scrisoarea Silviei Dumitrescu: "Dumnezeu sa te odihneasca om talentat si special"

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#traian balanescu, #moarte, #mesaje emotionante, #melodii , #stiri vedete