Cine a fost desemnata "Femeia anului 2020" in revista Billboard

Vineri, 04 Decembrie 2020, ora 05:35
5588 citiri
Cine a fost desemnata "Femeia anului 2020" in revista Billboard
Cardi B FOTO Facebook

Cantareata rap de origine dominicana Cardi B a fost desemnata miercuri "2020 Woman of the Year" de revista de muzica Billboard, care a dorit astfel sa evidentieze si alte aspecte ale personalitatii sale, precum succesul sau in afaceri, implicarea in teme de dreptate sociala si abordarea unor subiecte intime considerate pana acum tabu, relateaza EFE.

Artista newyorkeza in varsta de 26 de ani a lansat vara aceasta, in colaborare cu solista rap Megan Thee Stallion, cantecul "WAP", care a deschis o dezbatere asupra feminismului si a suscitat critici din partea sectoarelor cele mai conservatoare pentru versurile explicite legate de placerea feminina si pentru videoclipul prea indraznet.

Pe obisnuitul sau ton colocvial, cantareata a declarat revistei: "Vreau sa arat lumii ca poti face lucruri pozitive si poti sa fii totodata tu insati. Im place dreptatea sociala, imi place sa lucrez si sa fiu creativa. Dar imi place sa celebrez si propria mea feminitate (pussy)", a spus ea fara menajamente.

Premiile Grammy

Artista, care a doborat recorduri si a ajuns la premiile Grammy dupa doar trei ani de la debutul sau, a declarat ca se pricepe acum mai mult la afaceri, dar a angajat profesionisti pentru a ii revizui contractele pentru linia vestimentara Fashion Nova, sau subscriptia la serviciul de streaming OnlyFans.

In ce priveste politica, ea si-a exprimat sprijinul fata de presedintele ales, Joe Biden, si a denuntat lipsa de intelegere a "sustinatorilor lui (Donald) Trump" fata de miscarea Black Lives Matter, asigurand ca la protestele impotriva mortii lui George Floyd au avut loc jafuri pentru ca "oamenii de culoare sunt asasinati in mod injust" si a pledat pentru angajarea unor politisti "cu suflet".

Cantareata, cu milioane de urmaritori pe conturile sale de socializare care au promovat-o, a tinut sa sublinieze "toxicitatea" acestor retele, exprimandu-si ingrijorarea pentru modul in care fiica ei Kulture, acum in varsta de doi ani, se va confrunta cu aceasta problema cand va fi mare si va fi expusa unor comentarii de multe ori "dezagreabile".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Țara în care continuă seria deceselor inexplicabile, la vârste fragede. Cum a fost găsită cântăreața de 30 de ani
Țara în care continuă seria deceselor inexplicabile, la vârste fragede. Cum a fost găsită cântăreața de 30 de ani
Park Bo Ram, cântăreață de muzică pop în Coreea de Sud, a fost găsită moartă în casa unui prieten, la doar 30 de ani, continuând astfel o serie de decese inexplicabile, la vârste...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Cardi B, #cantareata, #femeia anului, #Billboard , #stiri vedete