Cântărețul R. Kelly riscă zeci de ani de închisoare. Artistul a recrutat femei și minore pentru sex. Decizia judecătorilor

Marti, 28 Septembrie 2021, ora 12:33
3186 citiri
Cântărețul R. Kelly riscă zeci de ani de închisoare. Artistul a recrutat femei și minore pentru sex. Decizia judecătorilor
R. Kelly

Cântăreţul R. Kelly, 54 de ani, a fost găsit vinovat, luni, la New York, pentru că a recrutat femei şi minore pentru sex, juraţii declarându-l vinovat de toate cele nouă capete de acuzare, potrivit The New York Times, conform news.ro.

Juraţii l-au condamnat pe Kelly pentru opt încălcări ale unei legi anti-trafic sexual după nouă ore de deliberări în instanţa federală din Brooklyn, după ce au început deliberările vineri după-amiază. Kelly ar putea primi zeci de ani de închisoare.

Cântăreţul a rămas nemişcat în sala de judecată în timp ce verdictul a fost citit, potrivit cotidianului. Expresia sa facială a fost ascunsă sub mască.

În procesul de la New York, care a început pe 18 august, Kelly s-a confruntat cu acuzaţii de trafic de fiinţe umane, hărţuire, pornografie infantilă, răpiri şi muncă forţată. Fostul star a negat toate acuzaţiile împotriva sa şi a pledat nevinovat. În timpul procesului, procuratura a încercat să demonstreze că R. Kelly nu numai că este un prădător, dar echipa sa i-a permis comportamentul mult timp.

Acesta este primul caz din mai multe împotriva lui R. Kelly, pentru că el se confruntă cu acuzaţii în mai multe state, inclusiv în Illinois şi Minnesota.

#R Kelly, #inchisoare, #vinovat, #sex , #stiri vedete