Florin Călinescu își începe show-ul de la Prima TV. Formatul emisiunii și ce premii în bani se acordă

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 21:46
12619 citiri
Florin Călinescu își începe show-ul de la Prima TV. Formatul emisiunii și ce premii în bani se acordă
Florin Călinescu va face show la Prima TV

Emisiunea „Florin Călinescu Show” va debuta pe 19 octombrie la Prima TV şi va fi difuzată în fiecare marţi, miercuri şi joi, de la ora 20:00.

„Florin Călinescu Show” este un pamflet de la care nu vor lipsi invitaţi din diverse domenii - politică, sportiv, monden, social şi artistic -, momente de muzică live, susţinute de orchestra condusă de compozitorul Virgil Popescu, dar şi magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi şi actori de stand-up.

„Florin Călinescu revine în televiziune cu un show care va binedispune, va informa, dar va aduce şi o serie de păreri şi opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualităţii”, a transmis Prima TV într-un comunicat.

El va intra în direct cu telespectatorii într-un concurs cu premii în bani şi obiecte. Valoarea premiului în bani pe care fiecare participant îl poate câştiga într-o ediţie a emisiunii este de 10.000 de euro.

Pe lângă acest concurs, se va desfăşura şi o competiţie destinată talentelor deosebite prezentate în emisiune şi pe care telespectatorii sunt îndemnaţi să le voteze prin SMS, pentru a putea fi desemnat un câştigător.

#Florin Calinescu, #show, #Prima TV, #emisiune , #stiri vedete