Forbes: Topul celor mai influente vedete din SUA

Vineri, 15 Martie 2013, ora 16:42
2390 citiri
Forbes: Topul celor mai influente vedete din SUA
Foto: Forbes

Revista Forbes a publicat topul celor mai influente vedete din Statele Unite si, pe primul loc ramane Oprah Winfrey, care primeste titlul pentru al doilea an consecutiv.

Oprah Winfrey a obtinut 48 la suta din totalul voturilor exprimate si l-a depasit cu un singur procent pe cineastul Steven Spielberg, clasat pe locul al doilea, cu 47 la suta din voturi, scrie Forbes.

Anul trecut, Oprah a facut faimosul interviu in care ciclistul american Lance Armstrong, in care acesta a recunoscut pentru prima data ca s-a dopat si ca a folosit practici ilegale pentru a-si stimula performantele sportive.

In top 5 al celor mai influente vedete au mai urcat Martin Scorsese, Ron Howard si George Lucas.

Cea mai spectaculoasa cadere fata de topul de anul trecut o are actorul Michael J. Fox, care a ajuns de pe locul doi in 2012 pe 13 in acest an.

Fox lucreaza la un film autobiografic si, in ultimul an, a stat departe de public, ceea ce i-a afectat imaginea.

Pe de alta parte, Clint Eastwood a urcat de pe locul 13 pe locul 10.

In ciuda faptului ca a fost ridiculizat pentru discursul sau de la Conventia Nationala Republicana de anul trecut, pare-se ca actorul si regizorul a avut un castig de imagine de pe urma prestatiei sale politice.

Citește și:
Sexul să fie normat, Diamantele - fără număr!
Sexul să fie normat, Diamantele - fără număr!
Știți care-i diferența dintre deputatul PSD Dan Tudorache „Diamante” și Aurel Bălășoiu? Că ultimul nu mai e membru PSD. Partidul l-a exclus cu celeritate, la numai câteva zile după ce...
Blocul construit de un important lider PNL, branșat ilegal la curent. PSD cere lămuriri UPDATE
Blocul construit de un important lider PNL, branșat ilegal la curent. PSD cere lămuriri UPDATE
PNL trebuie să ofere clarificări în legătură cu cazul privind branşarea ilegală a unui imobil din Brăila care ar aparţine fostului secretar de stat în Ministerul Muncii, liberalul...
Comentarii