VIDEO Gina Pistol si Smiley au anuntat ca vor deveni parinti. "Noi acum inseamna trei!"

Miercuri, 30 Septembrie 2020, ora 08:26
11586 citiri
VIDEO Gina Pistol si Smiley au anuntat ca vor deveni parinti. "Noi acum inseamna trei!"
Foto: Instagram/Smiley

Cantaretul Smiley si prezentatoarea TV Gina Pistol au anuntat intr-un videoclip ca vor deveni parintii unei fetite dupa o relatie de trei ani.

"Ma bucur ce traiesc acum si vreau sa copilaresc alaturi de copilul meu. Vreau sa fiu prietenul copilului meu, asa vad eu o mama cool", a declarat Gina Pistol.

"A inceput joaca! Suntem fericiti, ne simtim si mici, si mari, radem, dar si plangem de emotii, incepem sa ne conturam un Acasa al nostru. Impartim cu voi, prin acest video, bucuria noastra care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar si la propriu. Multumim de rabdare, de sustinere si de mesaje", a scris Smiley.

Cei doi si-au facut declaratii de dragoste si au marturisit ce le place reciproc.

"Imi place ca ma faci sa rad, ca ma distrez cu tine si ca esti un prieten foarte bun, dar si ca esti foarte empatica", i-a declarat Smiley. "Eu te stiu de cand erai la Simplu. Si ce-mi placea mie inainte sa te cunosc era ca esti baiat bun, asa mi se parea. Erai exact genul de baiat pe care sa-l duci acasa ca sa-l cunoasca mama ta. Acum imi place acelasi lucru, ca esti un om bun, dar si ca ma echilibrezi, ca-mi esti un prieten foarte bun", a spus Gina Pistol.

"Noi acum inseamna trei! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim!", a povestit Gina Pistol.

Cea mai valoroasă handbalistă din România va deveni mamă luna viitoare FOTO
Cea mai valoroasă handbalistă din România va deveni mamă luna viitoare FOTO
Sorina Grozav, desemnată cea mai bună handbalistă din Liga Florilor, în sezonul trecut, va naște luna viitoare. Soția lui Gicu Grozav (31 selecții/5 goluri la naționala României) va da...
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
#Smiley, #Gina Pistol, #parinti, #anunt oficial, #fetita , #stiri vedete