Actrita Gwyneth Paltrow a avut COVID-19. Boala i-a schimbat viata: "Tot ce fac acum este ca un cadou pentru corpul meu"

Miercuri, 17 Februarie 2021, ora 11:49
3869 citiri
Actrita Gwyneth Paltrow a avut COVID-19. Boala i-a schimbat viata: "Tot ce fac acum este ca un cadou pentru corpul meu"
Gwyneth Paltrow a trecut prin infectia cu coronavirus FOTO Facebook/ Gwyneth Paltrow

Actrita Gwyneth Paltrow, cunoscuta din filme ca "Shakespeare in Love", "Emma", "Spider-Man: Homecoming" si "Avengers: Infinity War", a dezvaluit ca a avut Covid-19 si ca s-a confruntat mai mult timp cu efectele bolii.

Intr-un articol publicat pe site-ul sau, Goop, vedeta in varsta de 48 de ani a spus ca a avut Covid-19 la inceputul anului si ca mai mult timp dupa s-a simtit obosita si a prezentat "episoade de confuzie".

Actrita Gwyneth Paltrow a pozat in "costumul Evei" la 48 de ani. Fiica Apple, singura care si-a criticat mama

"In ianuarie am facut niste teste care aratau niveluri ridicate de infectie in corp. Asadar, m-am indreptat catre unul dintre cei mai destepti experti in domeniu pe care ii cunosc. Dupa ce a vazut toate analizele mele, mi-a explicat ca este un caz in care drumul spre vindecare va fi mai lung decat de obicei".

De cand s-a vindecat, ea a ales sa fie si mai grijulie cu alimentatia, abtinandu-se de la zahar si alcool.

"Tot ce fac acum este ca un cadou pentru corpul meu. Am energie, fac sport dimineata si sauna cu infrarosu de cate ori pot, toate in scopul vindecarii. Un beneficiu in plus il are pielea mea, ceea ce ma face fericita. Haideti sa facem 2021 un an in care sa nu avem nevoie de machiaj", a mai scris ea.

Gwyneth Paltrow si noul sot petrec Craciunul impreuna cu Chris Martin si iubita sa, Dakota Johnson

De la inceputul pandemiei, Paltrow a lucrat de acasa, unde se afla alaturi de familie. Ea are o fiica, Apple Blythe Alison, in varsta de 16 ani, si un fiu, Moses Bruce Anthony, in varsta de 14 ani. In 2018, actrita si antreprenoarea s-a casatorit cu scenaristul si producatorul de televiziune Brad Falchuk.

Gwyneth Paltrow, nascuta pe 27 septembrie 1972, a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in filmul "Seven" (1995), in care l-a avut partener pe Brad Pitt.

Dupa rolurile din comedia romantica "Dincolo de usi/ Sliding Doors" (1998) si thrillerul "O crima perfecta/ A Perfect Murder" (1998), Gwyneth Paltrow a devenit celebra pe plan mondial gratie rolului din "Shakespeare indragostit/ Shakespeare in Love" (1998), care i-a adus premiul Oscar si Globul de Aur.

S-a remarcat apoi in filme precum "Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley" (1999), "O familie geniala/ The Royal Tenenbaums" (2001), "Usuraticul/ Shallow Hal" (2001) si "Dovada/ Proof" (2005). Actrita a interpretat, intre altele, rolul Pepper Potts, asistenta si iubita personajului Iron Man din francizele cinematografice "Iron Man" si "The Avengers". Detine brandul de lifestyle Goop si are propriul podcast.

Clipele de groaza prin care a trecut actorul Toni Grecu, in incendiul de la "Matei Bals": "Pentru mine a fost o cursa sufocanta, extenuanta, fara aer"

Mai multe vedete din strainate, dar si din Romania au transmis, in ultimele luni, ca au fost afectate de coronavirus. Actorul Toni Grecu a ajuns la spital acum aproape o luna, in urma infectarii cu COVID-19. A fost dependent de oxigen si inca se reface. El sustine ca a ramas cu sechele grave si ca o parte din plamani a disparut complet.

"Din pacate, o parte din plamani a disparut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensiva, am avut o forma grava, dar nu chiar atat de grava. La un moment dat, ca sa pot sa respir, am avut nevoie de 10 l de oxigen. Din fericire, am depasit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine si am fost externat", a declarat Toni Grecu la emisiunea Vorbeste Lumea.

Toni Grecu mai spune ca a facut o greseala, care ar fi putut sa ii aduca sfarsitul.

Mai puteti citi

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Gwyneth Paltrow, #coronavirus, #spitalizare , #stiri vedete