Noul post de televiziune la care va aparea Iulia Albu. Vedeta a renuntat la colaborarea cu Pro TV

Marti, 13 Iulie 2021, ora 16:44
6134 citiri
Noul post de televiziune la care va aparea Iulia Albu. Vedeta a renuntat la colaborarea cu Pro TV
Iulia Albu

Renumita pentru spiritul sau critic in ceea ce priveste moda, Iulia Albu e in fata unui nou inceput in ceea ce priveste aparitiile televizate.

Astfel, dupa ce in urma cu o luna si-a anuntat incheierea colaborarii cu Pro TV si cu emisiunea lui Catalin Maruta, Iulia Albu a ales sa semneze un contract cu Antena 1. In acest sens, ea avut deja o prima interventie, in cadrul Observatorului, viitorul sau rol in cadrul postului urmand sa fie deconspirat ulterior.

Cu aceasta ocazie, fosta sotie a lui Mihai Albu a avut cateva observatii de facut referitoare la viata ei si la unele critici care i s-au adus.

"Sunt o persoana destul de normala, nu am o viata atat de iesita din comun. In general, toti ne trezim dimineata si incercam sa facem lucruri bune si sa ii ajutam mai mult pe cei din jurul nostru. Ca in viata mea se mai intampla sa am cinci tinute in aceeasi zi, da, este ceva ce nu i se intampla oricui. Dar in afara de asta nu e nimic ceva exotic", a spus Iulia.

De asemenea, Iulia Albu a precizat ca va pleca intr-o vacanta cu fiica ei, iar destinatia preferata este Romania.

"Vara asta cu siguranta voi merge la Pestisani, mie imi place sa vizitez Romania, imi place sa stau in tara mea. Imi place si sa plec, dar e important ca fiica mea sa inteleaga ca e bine sa isi iubeasca tara", a completat vedeta.

#Iulia Albu, #post, #televiziune, #pro tv, #antena 1 , #stiri vedete