Jamie Oliver se intoarce umilit in Marea Britanie, nereusind sa puna la dieta americanii

Joi, 26 Mai 2011, ora 18:26
3172 citiri
Jamie Oliver se intoarce umilit in Marea Britanie, nereusind sa puna la dieta americanii

Moralul celebrului bucatar Jamie Oliver nu este nici pe departe in forma maxima zilele acestea, el fiind nevoit sa se intoarca in Anglia, dupa ce emisiunea lui din Statele Unite nu a avut succesul asteptat. Nu este de mirare, tinand cont de obiceiurile alimentare nesanatoase ale americanilor.

Ce l-a deranjat pe Jamie este faptul ca ABC, canalul ce il gazduia, nu a mai asteptat sa i se termine seria de emisiuni, ci l-a intrerupt la jumatatea acesteia, din cauza audientei extrem de scazute. Mai mult decat atat, dupa cum arata The Guardian, ABC a preferat sa difuzeze o emisiune in reluare in locul celei a lui Oliver.

Bucatarul a gresit atunci cand a crezut ca poate convinge copiii americani ca exista si alte optiuni alimentare, mult mai sanatoase, pe langa pizza si fast-food. Prima emisiune, lansata in West Virginia, a avut un succes fenomenal, parintii de acolo realizand cat de rau le faceau copiilor prin mancarea grasa si nesanatoasa pe care le-o dadeau. A castigat chiar si un premiu Emmy. Interesul oamenilor a disparut insa pe parcurs, cand programul s-a mutat in Los Angeles.

Acum bucatarul se intoarce la vechea sa emisiune realizata in Marea Britanie, in care prezinta retete simplu de facut, dar si unele culese de peste hotare. Vor urma calatoriile lui in diferite colturi ale lumii, de unde va alege cele mai reusite si interesante feluri de mancare. "Mi-a trebuit mult timp sa vad o multime de tari pentru a realiza cat de minunata este tara mea", afirma bucatarul, in timp ce promoveaza noul show, Jamie's Great Britain.

Dominique Walker, de la Canalul 4, spune ca in emisiune, telespectatorii vor putea afla ca multe dintre felurile de mancare considerate englezesti sunt, de fapt, o imbinare a hranei gasita in bucataria altor tari.

Pentru Jamie, in varsta de 35 ani, proiectul ce presupune mese sanatoase in scolile din Marea Britanie si America are inca o importanta deosebita si se va ocupa de el in continuare, desi ar putea sa traiasca linistit bucurandu-se de averea lui considerabila, estimata la 100 milioane de lire sterline.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Jamie Oliver, #Jamie Oliver retete, #Jamie Oliver carti, #jamie oliver emisiune SUA, #Jamie Oliver gatit , #stiri vedete