Jean Gavril și soția lui au devenit părinți, iar fetița lor și-a ales singură nașul chiar înainte să se nască

Duminica, 26 Septembrie 2021, ora 09:32
5582 citiri
Jean Gavril și soția lui au devenit părinți, iar fetița lor și-a ales singură nașul chiar înainte să se nască
Jean Gavril FOTO facebook

Jean Gavril și Bianca, soția lui, care formează unul dintre cele mai frumoase și mai trainice cupluri din showbiz-ul românesc, au devenit părinți. Eva Marina, primul lor copil, a venit pe lume duminică, 26 septembrie 2021, imediat după miezul nopții, are aproape 3 kilograme și atât micuța, cât și mama ei sunt sănătoase. Totul a mers „conform planului”, spune Jean, într-un mesaj transmis fanilor săi, la scurt timp după nașterea fetiței:

„Suntem foarte fericiți! Am așteptat cu mare emoție ca acest moment, pentru care ne-am pregătit destul de mult timp, să devină realitate. Însă oricât de mult am crezut noi că suntem de pregătiți, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simțim acum, când o ținem, în sfârșit, în brațe pe Eva Marina. Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă, iar noi să reușim să o creștem liberă, fără niciun fel de frici”.

La rândul ei, Bianca a povestit câteva lucruri despre emoțiile prin care a trecut în timpul sarcinii, precum și despre bucuria de a deveni mamă:

„Am așteptat cu mare nerăbdare să-l cunosc și să-l țin în brațe pe acest omuleț, care este rezultatul iubirii dintre mine și Jean. Pentru Eva Marina, atât eu, cât și Jean vom face tot posibilul să fim cele mai bune variante ale noastre. Spre finalul sarcinii, deja îmi părea rău că nu o să mai fiu gravidă, chiar dacă nu a fost mereu o sarcină ușor de dus, cum nicio sarcină nu cred că este. Spun asta pentru că, în primul trimestru, am avut COVID-19, iar în cel de-al doilea trimestru am descoperit că am diabet gestațional. Cu toate acestea, pentru mine a fost o perioadă frumoasă, de care mi se pare că m-am bucurat prea puțin timp. M-am simțit foarte naturală și frumoasă, am simțit că sunt conectată la o putere mult peste noi, niște simpli oameni”.

Jean mai arată că, deși planul lui și al Biancăi, de a avea un copil, era făcut de câțiva ani, acum a prins „un tren special”.

„Este un tren în care mai mulți prieteni și colegi de-ai mei de la HaHaHa au devenit părinți. Smiley este, de puțin timp, tată, Feli are și ea un copil mic, dar mai sunt și alții printre noi. Sunt sigur că, pe lângă că suntem prieteni și lucrăm foarte bine împreună, faptul că acum suntem părinți ne va uni și mai mult”, spune Jean Gavril, care face parte din familia muzicală Roton & HaHaHa Production.

Alegerea nașului micuței Eva Marina are o poveste specială, crede Jean, pentru că micuța a fost cea care, de fapt, l-a ales.

„Încă de când era în burta Biancăi, Eva Marina și-a ales singură nașul. Discutând despre cine ne va boteza copilul, ne-am gândit la mai multe persoane importante din viața noastră, iar în final a rămas să alegem o persoană din două. Propunerea mea era ca Nico, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, să fie naș.

Timp de șase luni, nu am putut să ne hotărâm. Într-o zi, conducând pe autostradă, spre Constanța, am redeschis acest subiect. Atunci, Bianca și-a pus mâna pe burtă și a spus: «Zi, mami, tu pe cine vrei naș? Dă-ne un semn». Și chiar în secunda aceea a trecut pe lângă noi o mașină care avea numărul de înmatriculare NIK. Ne-a fost foarte clar că Nico, prietenul meu, arhitect de profesie, va fi nașul fetiței noastre”, povestește solistul.

Se cunosc de jumătate de viață

Jean și Bianca se cunosc „de jumătate de viață”, așa cum spune artistul în vârstă de 27 de ani, și s-au căsătorit în septembrie 2019. Nunta lor a rămas în memoria celor aproape 400 de invitați, mulți dintre ei din industria muzicală, drept cea mai mare petrecere de dinainte de pandemie.

Povestea lor de iubire este, însă, cu mult mai veche. A început în toamna lui 2008, chiar în prima zi de liceu, cei doi fiind, la acea vreme, colegi de clasă la Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanța. A fost dragoste la prima vedere, dar anii de liceu au venit, pentru amândoi, cu tot felul de experiențe și relații.

„Când am terminat liceul, Bianca a plecat la facultate în Marea Britanie. La acel moment, noi eram împreună de șase luni, dar am intrat în panică pentru că, ea fiind plecată, m-am gândit că o voi pierde. Era, până la urmă, fata de care mă îndrăgostisem din prima zi de liceu, când o văzusem îmbrăcată într-o cămașă albă și o pereche de blugi.

Dar amândoi am fost foarte implicați în a construi relația noastră, astfel că au urmat patru ani de iubire mai mult la distanță, cât Bianca a fost la studii în Manchester. Nu a fost deloc ușor, dar am reușit să trecem împreună peste toate problemele. După primii trei ani de relație, ne-am logodit, iar după alți trei ne-am căsătorit”, mai arată Jean.

Două piese, pe lista scurtă de lansări din această toamnă

Solistul recunoaște că, în ultimii ani, soția lui, de profesie antropolog și fostă dansatoare profesionistă de latino, a fost cea care l-a inspirat să compună o mare parte din cele mai cunoscute piese ale lui, între care: „Jale Jeane”, „Păpușa Paradis”, „Fată, bea cu mine!” sau „Picioarele reci”.

Odată cu venirea pe lume a micuței Eva Marina, artistul spune că este sigur că va fi și mai inspirat să compună și să cânte, „pentru că doar la asta poate duce atât de multă fericire pe care o trăiesc acum”. Profesional, planurile lui Jean rămân la fel de ambițioase ca până acum și, după o vară plină de concerte, de repetiții, toamna vine și cu lansări.

„În octombrie, voi lansa piesa «Unde ești tu?» și, tot toamna asta voi scoate, împreună cu Bruja, «Geaca de piele»”. Anul acesta a fost unul foarte bun pentru mine nu doar din punct de vedere personal, ci și profesional. Am avut multe concerte, am atins landmarkul Electric Castle, pe care îl vreau highlight de aici înainte, pentru că este un mare festival de muzică alternativă. Este un eveniment care urmărește și scopul meu profesional, acela de a fi cu un picior în zona mainstream a muzicii, adică cea radio friendly, și cu celălalt în zona rock, underground”, arată artistul.

La invitația lui Adrian Despot, Jean Gavril a mers, vara aceasta, într-o tabără de creație organizată de Electric Castle, la Tuzla.

„A fost o experiență foarte interesantă, pe care am trăit-o alături de mai mulți artiști. Adi Despot a venit cu propunerea să facem o reinterpretare a unei piese a lui Doru Stănculescu, «Shambala», ca un tribut adus acestui mare artist al nostru, care a murit anul acesta. Ne-a ieșit foarte bine piesa. În total, tabăra a durat trei săptămâni, fiind împărțită în trei grupe de câte o săptămână, avându-i drept mentori pe Adi Despot, pentru zona indie-rock, pe Inna, pentru disco, și pe Grasu XXL, pentru rap. Cred că Electric Castle va strânge toate ideile și piesele noastre făcute în această tabără și va lansa un vinil”.

Stupefacția unui român care a descoperit că în registre soția apare cu 2 copii, iar el doar cu unul. "Nu e posibil să ai două mame, tați pot fi mai mulți"
Stupefacția unui român care a descoperit că în registre soția apare cu 2 copii, iar el doar cu unul. "Nu e posibil să ai două mame, tați pot fi mai mulți"
Un român care a descoperit o eroare în registrele de stare civilă a cerut în mediul online sfaturi și soluții pentru o problemă încurcată. Potrivit acestuia, el apare în evidențele...
Soția prietenului lui Navalnîi, care ispășește 25 de ani de închisoare: ”Știu că era o metodă de eliberare”
Soția prietenului lui Navalnîi, care ispășește 25 de ani de închisoare: ”Știu că era o metodă de eliberare”
Soţia lui Vladimir Kara-Murza, un opozant care ispăşeşte o pedeapsă de 25 de ani de închisoare, se declară în favoarea unui schimb de deţinuţi politici atunci când ”vieţile oamenilor...
#Jean Gavril, #sotie, #parinti, #fiica Eva, #poveste , #stiri vedete