Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Justin Bieber, tarat intr-un proces de paternitate, la doar 17 ani

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 19:03
3823 citiri
Justin Bieber, tarat intr-un proces de paternitate, la doar 17 ani
Foto: Daily Mail

In lumea showbiz-ului a aparut un nou scandal, provocat de o fana a starului pop Justin Bieber. Aceasta a intentat un proces de paternitate vedetei, pretinzand ca a avut o aventura anul trecut cu Bieber, dupa un concert sustinut in Los Angeles. Tanara sustine ca progenitura canatertului are deja trei luni.

Revista americana Star a publicat pe prima pagina o fotografie a unui copil de trei luni, al unei femei din California, care pretinde ca tatal secret al acestuia este super-starul muzicii pop Justin Bieber, potrivit Daily Mail.

Mariah Yeater, in varsta de 20 de ani, a intentat procesul de paternitate pe 31 octombrie. Copilul este baiat si se numeste Tristyn Anthony Markhouse Yeater.

Yeater a cerut starului pop sa se prezinte sa efectueze un test de paternitate si a pretins a i se "oferi un sprijin adecvat pentru copilul sau". Yeater a spus unui tribunal din California ca Bieber i-a propus acesteia sa se intalneasca dupa un concert din 25 octombrie, anul trecut, desfasurat la "Staples Center" din Los Angeles.

Potrivit publicatiei Radaronline.com, ea a declararat unui judecator: "Cand mi-am dat seama ca sunt insarcinata ,am incercat sa-l contactez pe Justin Bieber, prin reprezentantii sai, dar nimeni nu m-a sunat".

"Am nascut un baietel pe 6 iulie 2011, la exact 36 de saptamani si doua zile dupa contactul sexual cu Justin Bieber. Pe baza calendarului, precum si datorita faptului ca nu am facut sex cu alti barbati, cred ca Justin Bieber este tatal copilului meu", a mai declarat tanara.

Purtatorul de cuvant al lui Justin Bieber a negat vehement acuzatiile: "Desi nu am vazut acuzatiile, este trist ca o persoana sa inventeze afirmatii defaimatoare si false. Vom folosi toate caile de atac pentru a-l apara si proteja pe Justin de aceste acuzatii".

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#scandal Justin Bieber copil, #justin bieber test paternitate, #proces paternitate justin bieber , #stiri vedete