VIDEO Madalin Ionescu si-a scos nevasta din pat, in creierii noptii, pentru o surpriza de proportii

Duminica, 28 Februarie 2021, ora 05:58
22203 citiri
VIDEO Madalin Ionescu si-a scos nevasta din pat, in creierii noptii, pentru o surpriza de proportii
Madalin si Cristina FOTO facebook

Cristina Siscanu (36 de ani) si Madalin Ionescu (50 de ani) formeaza unul dintre cele mai frumoase, dar si mai surprinzatoare cupluri din showbiz-ul romanesc dupa ce s-au casatorit in 2011.

Cei doi au impreuna o fetita, Petra, care va implini patru ani in aprilie, si care completeaza familia, care ii mai cuprinde si pe cei doi copii pe care Madalin ii are dintr-o casnicie anterioara.

"E frumoasa viata cu toti cei trei copii, Stefania, Filip si Petra. Nu este usor pentru noi insa, ca intreaga responsabilitate este pe umerii nostri. Eu si Madalin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emotionala a Stefaniei (23 ani) si a lui Filip (17 ani). Mama lor nu s-a implicat deloc. Ii vede pe Stefania si pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relatia dintre ei... Pentru mine este un mister, eu nu as putea sa am o astfel de legatura cu copilul meu. Nici nu mai are sens sa discutam despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se vad de patru-cinci ori pe an undeva in oras", declara Cristina Siscanu pentru okmagazine.ro.

Posibil si pentru faptul ca sotia sa este mama pentru trei copii, dar cu siguranta si pentru ca o iubeste foarte mult, Madalin Ionescu i-a facut o supriza de proportii Cristinei.

A trezit-o noaptea si a luat-o din pijamale, pentru a-i da un Mercedes, cadou de 1 martie, zi care coincide cu un moment special din viata lor: "Acum 11 ani, pe 1 martie, sotul meu mi-a spus clar si cuprinzator: "De trei luni de zile ma gandesc la tine! Te iubesc!", m-a sarutat si asa a inceput povestea noastra ... "

Mai puteti citi:

  • Gabriela Firea a postat o fotografie cu deputatii USRPLUS care au votat contra finantarii schitului de la Muntele Athos: "Vi-i las aici cu nume si chip"
  • Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: "Am dat examen in engleza, in Ucraina". Cum arata documentul
  • Cum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubit
  • Marian Godina a dezvaluit salariul pe care-l incaseaza dupa 15 ani in Politie: "Vi se pare mult pentru un politist de la mascati?"
  • Culisele primei victorii a lui Clotilde Armand in conflictul cu Romprest. Ce se intampla in instanta cu "razboiul gunoaielor" din Sectorul 1
  • Surpriză de proporții în Six Nations. ”Cenușăreasa” a evitat ultimul loc
    Surpriză de proporții în Six Nations. ”Cenușăreasa” a evitat ultimul loc
    Italia a reuşit o nouă surpriză sâmbătă, impunându-se în Ţara Galilor, scor 24-21 (1-0), în etapa a cincea, ultima a Turneului celor Şase Naţiuni la rugby, ea având cel mai bun parcurs...
    Finalista surpriză de la Indian Wells: "Nu vreau să par lipsită de respect, dar...” VIDEO
    Finalista surpriză de la Indian Wells: "Nu vreau să par lipsită de respect, dar...” VIDEO
    Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial, şi grecoaica Maria Sakkari, locul 9 în ierarhia tenisului feminin, s-au calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA 1.000 de la Indian Wells...
    #Madalin Ionescu, #Cristina Siscanu, #cadou, #Mercedes, #noaptea, #surpriza , #stiri vedete
    Comentarii
    Poza Carrandash
    Carrandash
    rank 1