Cantaretul Marilyn Manson, acuzat din nou de viol. O actrita din "Game of Thrones" rupe tacerea dupa 10 ani. Detalii cutremuratoare

Sambata, 01 Mai 2021, ora 11:01
8994 citiri
Cantaretul Marilyn Manson, acuzat din nou de viol. O actrita din "Game of Thrones" rupe tacerea dupa 10 ani. Detalii cutremuratoare
Esme Bianco

Actrita britanica Esme Bianco, cunoscuta marelui public pentru rolul din "Game of Thrones", a depus vineri plangere contra cantaretului american Marilyn Manson, acuzandu-l de viol, abuzuri sexuale sadice si violente repetate, scrie AFP, conform news.ro.

Mai multe femei, intre care actrita Evan Rachel Wood, l-au acuzat recent pe cantaret, pe numele sau adevarat Brian Warner, de hartuire si de viol. Acesta a dezmintit acuzatiile, asigurand ca "relatiile sale intime au fost intotdeauna in intregime consimtite".

Conform plangerii depuse la tribunalul din California, Esme Bianco a fost invitata de doua ori la Los Angeles de Marilyn Manson in vederea angajarii. Dar ea a spus ca in schimb a avut parte de acte de violenta sexuala, afirmand in special ca a fost taiata, biciuita si electrocutata de cantaret.

"Domnul Warner a violat-o pe domnisoara Bianco in mai 2011", se poate citi in plangere. "Domnul Warner a comis acte sexuale cu domnisoara Bianco pe cand era inconstienta sau incapabila sa-si dea consimtamantul" si "a comis agresiuni sexuale de mai multe ori".

Avocatul cantaretului, Howard King, a declarat pentru AFP ca acuzatiile lui Esme Bianco sunt "probabil false", precizand ca ea cere "despagubiri financiare scandaloase pentru comportamente care nu au avut loc niciodata". "Noi vom contesta ferm aceste acuzatii la tribunal", a adaugat el in comunicat.

In februarie anul trecut, Politia din Los Angeles a anuntat ca ancheteaza acuzatii de violente in cuplu contra cantaretului, pentru fapte comise intre 2009 si 2011, fara a dezvalui indentitatea victimelor. Data si locul coincid cu acuzatiile lui Esme Bianco.

Actrita in varsta de 38 de ani, care era fan Marilyn Manson in adolescenta, a aparut in 14 episoade din serialul "Game of Thrones", intre 2011 si 2013, in rolul unei prostituate numita Ros.

Esme Bianco a explicat vineri pe retelele de socializare ca a decis sa vorbeasca public pentru a-l impiedica pe Manson "sa distruga si alte vieti si sa ajute si alte victime sa-si revendice drepturile in justitie".

Tanara a spus ca i-a facut o vizita cantaretului pentru prima data in 2009, la Los Angeles, pentru filmari la ceea ce credea ea ca este un videoclip. Dar timp de patru zile ea a fost obligata sa stea in lenjerie intima, privata de somn si drogata inainte de a fi "batuta fizic de Warner", in special cu ajutorul unui bici care, potrivit acestuia din urma, "era folosit de nazisti".

Mai tarziu in 2009, Marilyn Manson i-a facut o vizita la Londra si ar fi avut o relatie consensuala, se arata in plangere.

In 2011, actrita s-a mutat la Los Angeles, unde ea credea ca va juca intr-un lungmetraj cu Marilyn Manson. Ea a asigurat ca a petrecut doua luni si jumatate suportand "abuzuri constante" din partea cantaretului.

Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
Frumoasa actriță din Las Fierbinți și-a surprins fanii cu ultimul anunț: ”Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”
Frumoasa actriță din Las Fierbinți și-a surprins fanii cu ultimul anunț: ”Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”
Actrița Anca Dumitra (36 de ani), cunoscută pentru rolul Gianinei din Las Fierbinți, a făcut un anunț surprinzător pe rețelele sociale. „Într-un tărâm magic, unde visele devin...
#Esme Bianco, #Marilyn Manson, #viol, #actrita , #stiri vedete