Ziare.com

Ozzy Osbourne: Antidepresivele mi-au ucis viata sexuala

Miercuri, 16 Iunie 2010, ora 17:46

   

Ozzy Osbourne: Antidepresivele mi-au ucis viata sexuala
Intr-una dintre primele rubrici pe care le scrie pentru Sunday Times, publicatia care i-a propus recent sa fie consultant pe probleme de sanatate, dupa ce artistul a declarat ca practic e o drogherie pe doua picioare, intrebandu-se sincer cum de corpul sau a reusit sa faca fata abundentei de pastile, Ozzy Osbourne destainuie ca antidepresivele luate i-au dat peste cap viata sexuala.

Fostul membru al trupei Black Sabbath marturiseste ca pastilele i-au vindecat schimbarile de dispozitie, insa efectul secundar este greu de indurat, scazandu-i drastic si performantele in pat, dupa cum relateaza FemaleFirst.

Cu limbajul caracteristic, colorat, Ozzy admite ca "antidepresivele sunt fabuloase", doar ca nu mai are parte de focul de artificii de la final.

Nici experimentele cu pilulele albastre, respectiv Viagra, nu au reusit sa-i rezolve problema. El povesteste ca atunci cand in sfarsit era pregatit sa performeze, sotia sa deja adormise, asa ca n-a avut altceva de facut decat sa se uite pe canalul History.

A.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1702 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor