FOTO Frumoasa Ramona Paun trebuia sa se marite anul trecut, dar si-a gasit o noua pasiune

Miercuri, 10 Martie 2021, ora 06:20
8810 citiri
FOTO Frumoasa Ramona Paun trebuia sa se marite anul trecut, dar si-a gasit o noua pasiune
Ramona Paun FOTO facebook

Ramona Paun si Cosmin Mihaita, nepotul actorului George Mihaita, trebuiau sa se casatoreasca anul trecut, dar pandemia si restrictiile ei au dus la amanarea evenimentului.

Ramona, frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Pro TV, a mai compensat din amaraciunea amanarii nuntii cu un suflet nou, care a intrat in viata ei.

Este vorba despre un catel, rasa Shiba Inu, o rasa japoneza, de fapt cel mai apreciat caine din indepartata tara asiatica.

Cainele are cont de instagram

Botezat Kido, micutul patruped este nascut pe 5 septembrie, ca si Ramona, iar de anul trecut este parte importanta din viata vedetei TV. Kido este primul caine pe care ea l-a avut, desi isi dorea acest lucru de vreo 10 ani. Kido se trage dintr-o familie cu tata rus si mama romanca si e atat de indragit de stapanii sai incat are si cont de instragram. Si nu unul oarecare, ci un cont activ, care abunda de fotografii.

Invitata La Maruta, Ramona Paun a dezvaluit ca achizitia lui Kido este un prim pas spre un obiectiv mai indraznet, acela de a fi mama. "Cred ca se poate face o legatura, deoarece e nevoie de multa rabdare in ambele cazuri", a afirmat simpatico prezentatoare tv.

Ea a fost ceruta de sotie anul trecut, la Bruges, cand iubitul sau s-a pus in genunchi in fata ei si i-a pus marea intrebare. "E un om bun, tandru, foarte atent la nevoile si visurile mele, ambitios si puternic, care mi-a oferit protectie si sprijin in cele mai grele momente ale mele. Sunt si situatii in care incapatanarea amandurora mai face sa iasa scantei, dar, pentru ca avem o comunicare foarte buna, tensiunea se stinge rapid", a povestit ea, conform viva.ro.

De 13 ani la trustul Pro

Ramona Paun (35 ani) s-a nascut in comuna vranceana Negrilesti. Ea a plecat de la varsta de 14 ani de acasa si a locuit singura in Focsani, pe perioada liceului (Colegiul National Unirea). Apoi a urmat cursurile Facultatii de Jurnalism a Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, oras de care a ramas profund atasata. A inceput sa lucreze la o televiziune locala - TV9 Sibiu - inca din vremea studentiei, apoi s-a transferat la studioul Pro TV Sibiu. De acolo, in 2008, a facut pasul spre Bucuresti, fiind prezentatoare de stiri la Sport.ro timp de 6 ani. In 2015 i s-a propus sa vina la pupitrul stirilor sportive de la televiziunea "mama" - Pro TV -unde o regasim si acum.

FOTO Adelina Pestritu a iesit in pijamale pe Podul Basarab

" target="_blank">FOTO Mama Antoniei, frumusete ravasitoare la 53 de ani

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#ramona paun, #caine, #iubit, #shiba, #kido, #pasiune , #stiri vedete