Ultimul secret al lui JR: A primit bani de la Ceausescu

Autor: Ana Ilie
Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 16:17
11518 citiri
Ultimul secret al lui JR: A primit bani de la Ceausescu

Actorul Larry Hagman, care a murit vineri la varsta de 81 de ani, a avut o intalnire cu fostul dictator roman, Nicolae Ceausescu, in urma careia a castigat o suma importanta de bani.

In culmea faimei mondiale aduse de serialul Dallas, Hagman a vizitat, prin anii '80, impreuna cu sotia sa Maj Alexsson, Bucurestiul, unde au fost itampinati de mai-marii comunisti, scrie The Sunday Times.

Nicolae Ceausescu si-ar fi dorit sa puna un urias portret al lui Hagman pe o cladire, pentru a mari popularitatea regimului, si i-a cerut actorului permisiunea de a face asta.

Hagman, scrie sursa citata, nu ar fi avut nicio obiectie, daca o geanta plina ochi cu bani va fi lasata in toaleta unui birou guvernamental, unde sa fie ridicata de catre sotia sa.

Nu este pentru prima data cand numele lui Hagman este legat de Ceausescu. In urma cu mai bine de un an interpretul lui JR Ewing a declarat intr-un interviu ca serialul Dallas a avut o influenta majora asupra politicii internationale, acesta fiind si motivul declansarii revolutiei romane din 1989 din Romania.

"Romania a difuzat Dallas-ul pentru a incerca sa arate cat de corupt este sistemul american, insa rezultatul a fost lichidarea lui Ceausescu, dictatorul fiind impuscat de 500 de ori. Romanii isi doreau toate lucrurile vazute in film despre care nici nu stiau ca exista", declarat atunci Larry Hagman.

Larry Hagman, interpretul lui JR Ewing din serialul Dallas, a intr-un spital din Dallas. Actorul suferea de cancer la gat, iar decesul a survenit in urma aparitiei unor complicatii, sambata dimineata.

Indragitul actor a murit insa inconjurat de prietenii si colegii alaturi de care a a jucat in Dallas, care venisera sa fie alaturi de Larry Hagman de Ziua Recunostintei.

Larry Hagman s-a nascut in Fort Worth, Texas, in 1931. Mama sa, Mary Martin, a fost vedeta pe Broadway.

Larry s-a insurat, in 1954, cu suedeza Maj Axelsson, cu care a avut doi copii - Heidi Kristina si Preston.

Larry Hagman a avut probleme cu alcoolul de-a lungul vietii sale, iar sotia sa a fost diagnosticata cu Alzheimer in 2008.

In 1995, dupa ani de alcoolism, Larry Hagman a fost supus unui transpalant de ficat. Acest moment a marcat o schimbare radicala in stilul sau de viata. De atunci, interpretul lui JR a sprijinit activ Fundatia Nationala pentru Rinichi si a sustinut numeroase discursuri impotriva fumatului.

Hagman a anuntat, in 2011, ca sufera de cancer la gat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Larry Hagman bani Ceausescu, #Larry Hagman Ceausescu , #stiri vedete