Ce vedete vor participa la Survivor în 2022. Emisiunea va fi difuzată anul viitor de Pro TV

Miercuri, 08 Decembrie 2021, ora 11:52
14047 citiri
Ce vedete vor participa la Survivor în 2022. Emisiunea va fi difuzată anul viitor de Pro TV
Formatul "Survivor" este unul dintre cele mai de succes din aceasta gama de emisiuni, FOTO Facebook/ Survivor Romania

Emisiunea Survivor revine în România și va putea fi urmărită în 2022 pe PRO TV.

Prezentatorul va fi Daniel Pavel.

"Competiția se întoarce! Două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, caută resurse, dar la final doar unul va ridica marele trofeu Survivor România. Acest format cuprinde cele mai profunde emoții umane care țin de supraviețuire. Oamenii vor să vadă pe lângă peisaje exotice și ambiție, determinare, hotărâre. Se creează triburi și printre cei care ne urmăresc", a povestit Daniel Pavel, potrivit protv.ro.

Printre concurenții care vor fi participa la show fenomen se numără Cătălin Zmărăndescu, pugilist și fost bodyguard al lui Gigi Becali, iar fiul său, Mihai, a cerut să fie și el chemat în emisiune pentru a se duela cu tatăl său, potrivit unica.ro.

Producătorii emisiunii au anunțat și alte nume printre care olimpicul Marian Drăgulescu, cântăreața Otilia Bilionera, sora lui Culiță Sterp, Geta, care a mai concurat și în sezonul trecut, actorul și prezentatorul Cătălin Bordea, Roxana Ciuhulescu, fostul mijlocaș de la FCSB, Sebastian Chitoșcă și fostul portar de la Rapid, Ștefan Ciuculescu, mai scrie sursa citată.

Pro TV a cumpărat licență pentru un nou format de emisiune - "Survivor" - show în care 16 concurenți sunt trimiși pe o insula pustie, unde trebuie să supraviețuiască și să se întreacă pentru a căștiga un premiu important.

Preselecțiile pentru show s-au terminat și cele 16 persoane selectate vor ajunge pe o insula pustie unde camerele de filmat le vor urmări fiecare pas din cursa pentru a deveni "Supraviețuitorul".

Formatul "Survivor" este unul dintre cele mai de succes din aceasta gama de emisiuni, înregistrând audiente record în toate cele 50 de state unde a fost difuzat.

Formatul deținut de Castaway Television a castigat șapte premii Emmy și, în unele state, show-ul a ajuns la sezoanele 14, 15, 16 și chiar 30.

Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale în primul mandat al lui Klaus Iohannis, va fi implicată de TVR în campania socială ”Omul anului”....
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Survivor emisiune Pro Tv, #Survivor Romania, #Survivor, #emisiune, #vedete din Romania, #ProTv , #Survivor 2022