A lucrat la MCM, MTV si acum joaca in filme - Cantareata care a colaborat cu Michael Damian

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 17:14
2520 citiri
A lucrat la MCM, MTV si acum joaca in filme - Cantareata care a colaborat cu Michael Damian
Foto: Arhiva personala

Giulia Nahmany, nascuta in Israel, dar care se declara cu mandrie romanca, este un nume cunoscut in industria muzicala. A debutat recent intr-un film ce poate fi vazut si in Romania, "Love by design", unde a jucat alaturi de Jane Seymour, productie internationala regizata de un actor din serialul "Tanar si nelinistit", Michael Damian (Danny Romalotti pe micul ecran).

S-a nascut in Israel, a trait atat in Belgia, cat si in Romania, si a studiat in Marea Britanie. Prin urmare, am vrut sa stim unde se simte actrita acasa.

"Acasa este locul unde se afla familia mea, iar deocamdata familia mea e in Romania. Daca toata lumea are un loc pe care il numeste acasa, eu am doua, respectiv Romania si Israel. Ambele imi sunt la fel de dragi", a declarat Giulia Nahmany pentru Ziare.com.

Putini stiu insa ca, inainte de a deveni cantareata, Giulia a fost VJ la MCM. Despre aceasta perioada, vedeta spune: "Era perioada nebuna a adolescentei, in care incerci sa te descoperi, sa cauti lucrurile care te pasioneaza si alegi ce drum vrei sa urmezi in viata.

Mi-e tare dor de acea perioada, imi amintesc mereu cu mult drag. Am cunoscut multi oameni frumosi, cu personalitati deosebite si, per total, cred ca as caracteriza aceasta perioada ca o mare distractie".

Giulia are toate motivele sa fie invidiata, mai ales ca in CV-ul ei este trecut si MTV-ul. De altfel, acest job i-a trasat directia in viata, spune ea. "A fost primul meu job si aceasta experienta m-a ajutat sa descopar ce cale vreau sa aleg, mi-a deschis apetitul pentru domeniul artistic", afirma vedeta.

Pe langa muzica si film, Giulia, in varsta de 31 de ani, este si creator de moda si om de afaceri. Intrebata cum se impaca postura de artista cu cea de om de afaceri, aceasta ne-a declarat: "Desi pregatirea mea profesionala este in zona de business, (am absolvit Huron University USA din Londra, cu o specializare in administrarea afacerilor si stiinte economice), mereu am simtit o atractie catre demeniile creative.

De aceea si toate afacerile mele s-au concentrate in zona aceasta. Deci, as spune ca se impaca de minune, chiar se completeaza".

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Giulia Nahmany Love by design, #Giulia Nahmany Jane Seymour, #Giulia Nahmany cantareata actrita, #Giulia Nahmany Israel, #Giulia Nahmany om afaceri , #vedete romanesti