Adrian Daminescu, urare pentru romani: Sa fim noi stapanii nostri/ Sa nu mai stam, privind ca prostii! Interviu

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 12:26
2988 citiri
Adrian Daminescu, urare pentru romani: Sa fim noi stapanii nostri/ Sa nu mai stam, privind ca prostii! Interviu
Foto: Facebook/Adrian Daminescu

"Anul 2013 a fost de departe un an extrem de generos cu mine" - este bilantul pe 2013 facut de cantaretul Adrian Daminescu, "un an mult mai bun decat m-as fi asteptat, chiar surprinzator de bun, pot spune", si nu doar pe plan muzical, admite artistul.

Planurile pentru 2014 sunt, deocamdata, la secret, pentru ca artistul e un om care tace si face. Are insa un mesaj pentru romani in anul ce vine, pe care il transmite prin Ziare.com: "Sa fim chiar noi stapanii nostri/Sa nu mai stam, privind ca prostii!"

Daca ar fi sa trageti linie si sa faceti un bilant pe anul acesta, cum ar suna el?

Un an mult mai bun decat m-as fi asteptat, chiar surprinzator de bun, pot spune. Am participat la numeroase proiecte si spectacole si am pus bazele unei colaborari foarte serioase cu o importanta editura, care se adreseaza mai mult copiilor, impreuna reusind sa realizam audiobook-uri interesante si unde imi pun amprenta si prin ilustratie muzicala, ce contine si creatia mea personala - lucru care ma bucura si ma implineste.

Apoi, din luna august, am devenit vicepredintele unei Fundatii din Giurgiu, "Din Dragoste pentru Oameni", unde, alaturi de Presedinta Fundatiei, Mihaela Laur, si un colectiv absolut minunat, reusim sa aducem o unda de speranta si ajutor celor ce au nevoie de acest lucru.

Adrian Daminescu: Profesia de cantaret are o viata scurta. Mi-as fi dorit sa fi ascultat de mama - Interviu

Si in viata personala a fost un an foarte bun, cu numeroase realizari, concentrate ce-i drept in a doua jumatate a anului. Tragand linie, anul 2013 a fost de departe un an extrem de generos cu mine.

Pentru ce n-ati avut timp in 2013 si v-ati fi dorit?

Nu prea am avut timp pentru marea mea pasiune - pescuitul -, adica n-am avut timp cat as fi vrut, caci totusi am reusit sa merg la cateva partide, dar ma voi razbuna in 2014 si voi participa chiar si la cateva concursuri nationale sau internationale de pescuit.

Care ar fi cea mai mare realizare din 2013?

Spectacolele din lunile noiembrie si decembrie m-au reincarcat cu energia si dragostea publicului, de care aveam atata nevoie. Am reusit alaturi de colegii mei de scena sa realizam spectacole pline de o incarcatura cu totul si cu totul speciala, reintalnindu-ne, dupa o perioada destul de lunga, cu publicul mai multor orase din tara, unde ne-am simtit cu totii extraordinar.

Ce asteptari aveti de la 2014? Numiti-ne trei lucruri pe care ati dori sa le realizati in anul care vine

Am cateva planuri care s-au nascut anul acesta si care vor avea finalizarea anul viitor, dar n-as vrea sa vorbesc acum de ele. Cand vor fi gata incheiate, va voi povesti tot despre ele. Nu este chiar o superstitie, dar cred eu ca este mai bine asa, sa faci si dupa aia sa vorbesti si nu invers. Imi doresc foarte mult sa am sanatate si putere de munca si atunci toate se vor rezolva. Sunt sigur de acest lucru.

Cum ar suna cateva versuri dintr-un Plugusor in varianta proprie? Ce urari ati face romanilor?

Acum in prag de Anul Nou

As vrea ca sa va fac cadou

Un An mai bun, mai luminos

Si un guvern mai generos.

Noi toti sa fim mult mai uniti

Si-atunci vom fi mai fericiti

Sa fim chiar noi stapanii nostri

Sa nu mai stam, privind ca prostii!!!!!! - scuzati-ma, n-am gasit alta rima.

Poate exprimarea mea e un pic cam dura, dar nu cred ca este cazul sa o mai luam pe ocolite.

Stiti ca un popor destept, informat si iubitor de cultura e aproape imposibil de ingenunchiat?

Ei... Iata de ce Romanilor le doresc o viata demna si linistita, asa cum merita - de la Revolutie incoace -, orice suflet din tarisoara asta, sfatuindu-i pe toti sa fie mult mai atenti la ce se intampla in jur.

Cu privire la alegerile ce ne bat la usa, sa devenim toti mult mai responsabili cand e vorba de incredintarea fraielor si destinelor noastre si ale Tarii noastre. Sa nu mai gandim alegerile politice doar prin prisma afacerilor si intereselor noastre personale, ci doar pentru viitorul serios si foarte stabil al Romaniei, intru normalitate.

A plans destul, Saraca Tara

E vremea sa o ajutam cu totii

De ne iubim cu-adevarat copiii si nepotii!

Sa fim uniti de asta oara.

Si-atunci gandesc c-ar fi mai bine

Sa nu cersim la usi straine...

Calcand aripa demnitatii,

Fiindca-i urat si-i de rusine...

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Adrian Daminescu planuri 2014, #Adrian Daminescu bilant 2013, #Adrian Daminescu interviu, #Adrian Daminescu plugusor, #urari 2014 personalitati publice, #urari romani 2014, #Adrian Daminescu urari romani 2014 , #vedete romanesti