Anastasia explica de ce sarbatorile aveau alt farmec in anii '90 Interviu

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 16:02
3324 citiri
Anastasia explica de ce sarbatorile aveau alt farmec in anii '90 Interviu
Foto: Cat Music

E aproape Craciunul, casa e gatita de sarbatoare, aromele ispitesc imbietoare din cuptor si toata lumea il asteapta pe mosul. Au fost insa vedetele cuminti? Ce isi doresc de la Mos Craciun? Ce l-ar intreba daca l-ar intalni? Ziare.com a stat de vorba cu cateva celebritati autohtone si a aflat raspunsurile la aceste intrebari.

Cantareata Anastasia isi aminteste cu drag de perioada copilariei, mai ales pentru ca atunci nu se gaseau peste tot costumele de Mos Craciun si tocmai de aceea era mult mai interesanta intalnirea cu el, dupa cum a declarat artista intr-un interviu Ziare.com.

Care este cea mai frumoasa amintire legata de Craciun?

Stii, prin '90 si ceva (cand eram eu copil), nu se gaseau costume de Mos Craciun la tot coltul. Nu voi uita nici acum emotia intalnirii cu Mos Craciun, in casa bunicilor mei de la tara. Eram atat de fascinata, incat abia peste multi ani am observat ca draperiile rosii de catifea din casa lor au fost, de fapt, hainele Mosului, in fata caruia uitam mereu poeziile.

Ce ai vrea sa iti aduca Mos Craciun?

Un sac maaaare de inspiratie si creativitate. Si o pereche de pantofi. Hai, mosule, te astept!

De ce impodobim bradul si legenda lui Mos Craciun, un om extrem de crud si violent

Ai vreo mare dorinta pe care nu crezi ca ai putea sa ti-o indeplinesti vreodata?

Nu gandesc in felul asta. Am un tatuaj care spune asa: "If you can dream it, you can become it!" Deci ajunge sa imi doresc, e primul pas. Daca se intampla asta, deja stiu ca dorinta poate fi realizata.

Daca ai putea face un interviu cu Mos Craciun, ce l-ai intreba?

Mosule, tu cand erai mic, ce ti-a adus Mos Craciun?

(sau)

Mosule, bagi si tu o strofa pe urmatorul meu single?

Nu toti copiii se bucura cand il vad pe Mos Craciun (Galerie foto)

I-ai scris vreodata mosului?

In general, ii trimit selfie-uri pe Instagram, ori de cate ori gasesc prin magazine ce imi doresc de Craciun. Pe Facebook are prea multe mesaje si mereu uita sa imi raspunda.

Care este cel mai mare mister, pentru tine, legat de Mos Craciun?

Niciodata nu am inteles cum a putut sa ma ierte mereu pentru toate poznele facute in copilarie si a avut grija sa imi aduca zambetul pe buze, an de an, chiar daca adormeam si nu il mai prindeam cand ajungea. Mosu' asta, om fain!

Cate kilograme crezi ca are Mos Craciun?

Eh... Usurel ca fulgu'. N-ai vazut cum zboara cu sania, intr-o veselie?

Crezi ca a tinut vreodata dieta?

Dieta cu cozonaci, ciocolata si caramele se ia in considerare?

Care este colindul/melodia preferata de Sarbatori?

Imi plac colindele clasice in limba engleza, dar niciunul nu imi ofera emotiile copilariei ca "Mos Craciun cu plete dalbe"!

Cine te-a invatat primul colind?

Colindele, dar si cele mai frumoase cantecele le-am invatat de la mama mea si de la bunici.

Unde o sa te prinda seara de Ajun?

Anul acesta e un Craciun important, pentru ca recent m-am mutat in Bucuresti, departe de casa, asa ca voi profita de sarbatori sa ma intorc alaturi de familia mea draga si de prietenii apropiati.

Ce asteptari ai de la noul an?

Imi doresc sa imi dezvolt pe cat pot de mult latura creativa, sa fiu plina de energie si sa scriu piese frumoase in 2015. Am alaturi o echipa de oameni care se pricep foarte bine la asta, in studioul SMASH Production, iar Cat Music ma sustine.

Peste hotare, de Craciun? Afla traditiile si meniul de sarbatoare din Berlin, Amsterdam si Atena

Un gand pentru cei care citesc interviul?

Mai, sa nu ingrasati porcul in Ajun. Mosul stie deja daca ati fost cuminti pe parcursul anului si va rasplateste. Si, inca ceva, dati search pe Youtube si ascultati ultimul single Anastasia - "Te iert"! In rest, urez tuturor Sarbatori Fericite si momente frumoase alaturi de familie si prieteni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Anastasia Craciun, #Anastasia dorinte Craciun, #Anastasia melodii , #vedete romanesti