Andreea Antonescu, despre cel mai mare complex si cum sunt vazuti romanii in SUA Interviu

Marti, 14 Iulie 2015, ora 08:33
12457 citiri
Andreea Antonescu, despre cel mai mare complex si cum sunt vazuti romanii in SUA Interviu
Foto: Antena 1/Gabriela Arsenie

Daca nu ai sti sa inoti, ai participa la emisiunea "Splash! Vedete la apa"? Mai ales daca in prima parte a vietii ai suferit de o boala care te-a tinut, fortat, departe de apa?

Daca ai plecat in SUA de ce sa te mai intorci aici? Sunt doar cateva intrebari pe care Ziare.com le-a adresat cantaretei Andreea Antonescu, in cadrul unui interviu. Artista isi imparte in prezent viata intre Romania si America, pentru ca nu vrea sa piarda ce a cladit in ani multi in tara de bastina.

Andreea Antonescu ne-a vorbit cu sinceritate despre complexele ei, numindu-l pe cel mai mare, despre care nu multa lume stie, dar si despre o nunta care nu stie cand si daca va veni.

Vei putea fi vazuta curand in "Splash! Vedete la apa". Ti-ai intensificat antrenamentele in vederea emisiunii? Cat de des mergi la sala?

E o provocare pentru mine acest proiect, deoarece nu stiu sa inot! Am mers la antrenamente, am incercat sa fac de fiecare data mai mult, am vrut sa-mi descopar limitele! Din punctul meu de vedere, "Splash!" ramane cel mai tare show de televiziune la care am participat vreodata! Merg la sala, la World Class, de fiecare data cand imi permite timpul!

Sincer, e vreo parte a corpului tau de care nu esti complet multumita? Ai vreun complex legat de felul in care arati?

Exista femeie care sa nu aiba complexe? (rade) Da, am, multe! Nu le voi enumera acum, dar ti-l voi spune pe cel care m-a urmarit toata viata: inaltimea! Din cauza asta, de frica de a nu descoperi ca sunt si mai scunda decat imi imaginez, nu m-am masurat niciodata! Asa ca nici macar nu stiu ce inaltime am (rade)

Ai avut recent o declaratie care a facut furori. Spuneai ca faci si 1.000 de abdomene la sala. In aceeasi sedinta, fara oprire sau cum? Nu exista niciun risc pentru corp?

Cantareata de la noi care face 1.000 de abdomene la sala

Sunt genul de persoana care nu crede in limite... tinteste luna si atinge macar stelele, acesta este motto-ul meu. Atat timp cat nu ma gandesc c-ar putea fi vreun risc, ghici ce... nu a aparut vreunul. Abdomenele facute de mine sunt cateva serii, multe repetari, diverse tipuri.

Cum de nu ai invatat sa inoti pana la aceasta varsta? Ti-e teama de apa? Cum vei face fata emisiunii care presupune tocmai salturi in apa?

Am avut probleme grave de sanatate cand am fost micuta, la doi-trei anisori (sindrom nefrotic mixt). Nu am avut voie sa stau la soare, sa stau la plaja, sa stau in apa, am fost scutita de sport toata viata, desi mi-ar fi placut.

Mama si fratele meu, cand au aflat c-am acceptat aceasta provocare, s-au suparat si si-au facut griji pentru mine. Mi-au interzis sa sar de la mai mult de 3 metri. Iti dai seama c-am recuperat toti anii in care stateam pe malul marii si plangeam pentru ca nu puteam intra mai mult de 5 minute.

Nu mi-e frica de apa, nu am rau de inaltime, deci, atat timp cat stiu ca ma salveaza cineva cand ajung in apa, ce rost are sa ma gandesc la alte detalii? (rade)

Esti de o vreme in Romania. Planuiesti sa revii de tot sau iti imparti viata intre SUA si Romania? Sotul tau vine cu tine in Romania sau sunteti despartiti in perioadele in care esti aici? Fetita voastra unde sta in acest timp?

Deocamdata, suntem pe drumuri, atat eu, cat si sotul meu! Ne vedem mai des decat isi imagineaza unii, dar eu nu sunt genul de persoana care sa-si expuna viata privata la televizor.

Fetita mea e in Galati cu mama, iar eu saptamanal merg acolo, cate doua-trei zile. Cand merg in Statele Unite, vine cu mine.

Stiu ca esti cununata doar civil. Aveti ceva planuri legate de nunta?

N-am avut timp de nunta. Si mama ma cam bate la cap...

Nu-ti doresti sa imbraci rochia de mireasa, sa-l calci pe picior, asa cum cere traditia? E vreo traditie la care tii, pe care ti-o doresti si la nunta ta? E vreuna pe care stii sigur ca nu o veti respecta?

Nu m-am visat vreodata in rochie de mireasa, probabil si pentru ca am purtat cateva in prezentarile de moda.

As pastra probabil o parte din traditii deoarece, din anumite puncte de vedere, sunt mai "de moda veche", dar sigur n-as face hora in fata blocului sau a casei. Nu ma-ntreba de ce. (rade)

Planuri legate de luna de miere aveti? Unde ti-ar placea sa mergi?

Ma crezi daca-ti spun ca nu m-am gandit vreodata? Habar n-am! Toate la timpul potrivit. Acum am multe, multe alte lucruri la care sa ma gandesc.

Despre viata in SUA ce ne poti spune? Personal, America te-a dezamagit sau nu?

America este extrem de frumoasa, e a doua mea casa. Intr-adevar, e o diferenta intre a o vizita si a locui acolo, dar nu m-a dezamagit deloc, din contra.

Ai incercat sa-ti faci un nume in SUA in muzica? Cum esti perceputa?

Nu mi-am dat foarte tare interesul in Statele Unite, pentru ca nu am vrut sa pierd ce am muncit si obtinut in tara mea. Nu am vrut sa-mi dezamagesc fanii si am considerat ca e datoria mea fata de ei sa merg mai departe aici.

Am avut cateva proiecte si in SUA, scurtmetraje, am cunoscut multi oameni importanti, dar deocamdata am multe proiecte in curs de desfasurare aici. Fac parte din cel mai mare Proiect Cultural din Romania, organizat de Mix Music. Imi intalnesc fanii saptamanal in tara, iar in perioada asta cine vine pe litoral si vrea sa vada spectacolul meu e asteptat la "Perla Venusului", unde cant in fiecare sambata.

Ma pot urmari pe www.facebook.com/andreeaantonescuofficial sau instagram @andreeaantonescu. Fiti cu ochii pe mine la "Splash! Vedete la apa", tineti-mi pumnii si votati-ma!

Ce-ti place cel mai mult acolo si ce nu, sub nicio forma? Exista in SUA prejudecati despre romani? Ai auzit sau te-ai lovit de asa ceva?

Imi plac oamenii care sunt extrem de increzatori in ei si relaxati, care sunt crescuti in ideea ca pot realiza tot ce-si propun, lucru pe care il doresc si eu pentru romanii mei care, apropo, sunt vazuti extrem de seriosi, muncitori si inteligenti de catre americani.

Ce nu-mi place acolo? Nimic (rade)... imi place totul!

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Andreea Antonescu Splash, #Andreea Antonescu bolnava mica, #Andreea Antonescu complex fizic, #Andreea Antonescu SUA, #Andreea Antonescu canta litoral , #vedete romanesti